În loc să-mi iei apărarea, tu complotezi cu moldovenii. Bine, Zgrip.
Problema mea ce iau, nu are importanta. Nu-i dai berea lui Zgrip pentru ca vrei sa ma ademenesti pe mine cu bere! Ma vrei, stiam eu! Toata lumea ma vrea. Pfuai ce-as bea o bere acum, god dammit.
Aha. Cu disperare, blondo. Daca e sa ademenesc pe cineva, ademenesc cu prafuri si cu "nu stiu daca stiai, dar scriu poezii. vrei sa mergem la mine in apartament sa vezi...caietul cu...schitele mele?" si balaneli asemanatoare.
N-ai luxul unui non-stop pe langa bordeiul tau? N-as vrea o miniona. Mai cresti tu, lasa, ai sa parte si de divinitati.
Eu stiu cine e Lore. Nici eu nu am recunoscut-o pana nu mi-a spus cine-i.
Cine sfintenia mea esti? Daca tot asa esti de tare-n gura aici, lasa-mi un mesaj pe facebook sau de unde ai datele mele, ok?
De ce ma bagi la inaintare? Cu ce te ajuta sa imi strici relatiile? De prietenie, de orice-ar fi. Sunt sigura ca ai facut asta doar sa spuna "ia uite ce gura sparta e asta, imi pare rau ca am avut incredere-n ea". Eu n-am divulgat datele lui necunoscutilor lui sau celor ce nu au treaba (iar cele super personale deloc), asa ca, daca esti sub acoperire, uita de mine. Mai ales, lasa-mi profilul in pace. Nu-mi strica tu prieteniile cu altii!
N-ai înţeles ce am zis eu în răspunsul anterior.
Mie mi-a apărut în newsfeed un comentariu de-al tău la o poză de-a lui, d-aia am şi specificat acolo,, chiar fără să vreau " şi aşa am făcut legătura că el e Dumnezău.
Nu te mai precipita.
Easy there. Blonda esti, poti nega cat vrei, dar se vede de la o posta ca esti blonda. Hai, ca nu-i nicio rusine. Si eu sunt moldovean si nu ma rusinez de asta.
Si cine-ar fi zic ca esti curva? Ai citit gresit. Am zis "bordei", nu"bordel", adica, in al doilea paragraf, respectuos am intrebat daca nu ai un non-stop pe langa locul unde stai, pentru ca ziceai ca ti-e pofta de bere si alea vand si la 3.30 oricui, orice. Intelegi acu?
Am parul saten deschis,se vede de la o posta, nu blond!
Aa, bordei, nu eram atenta, si-mi era si somn Degeaba se vinde bere daca nu am voie s-o beau
Faza de negare e prima. Astept curand faza de enervare. Da, sunt moldovean nesuferit si analfabet.
It's on. Vin si la Maiden si la Rammstein. Iti trece pana atunci boliciunea? Ca toata viata mea am vrut sa beau spirtoase cu o tipa de 11 ani.
Cine a zis ca esti moldovean nesuferit si analfabet?
La mine era totul senin, pana azi, nu stiu daca merg. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii, posibili si imposibili. Imi vine sa plang. Nu, poate pana incepe scoala o sa am voie. Toata vara stau cu sucuri.
Ok, văd că și tu te-ai precipitat de mi-ai dat block pe facebook .
anonim_4396 întreabă:
Shmoopy întreabă: