Pe mine nu ma intereseaza tipa si nici trecutul sau prezentul ei. Sunt apatic cand vine vorba de ea. In schimb, compatimesc plozii ce nu ezita sa-i pomeneasca numele si s-o venereze.
Sincer, nu o urasc pe Miley Cyrus. E adevarat ca a ajuns vedeta datorita tatlui ei si ca e fitoasa, dar faima a facut-o asa, ea nu era asa inainte. Mie personal nu imi pasa de personalitatea ei, dar imi plac unele melodii de-ale ei si filmul The Last Song. Nu sunt mare fana, nu sunt genul care sa idolatrizeze vedete si sper ca nimeni sa nu se supere ca imi spun parerea. Sper ca te-am ajutat!
Eu am o parere ffffff buna despre miley :X:X:X
Dasiar FOC! Se vrea mare vedete pentru copii cand de fapt e o scorpie.
Kill miley!
Cum poate cineva sa urasca o pers care nu i-a facut nmc
mie imi place mult de ea e f sweeet
si ea doar s-a lansat datorita tatalui ei daca nu avea talent nu ajungea unde ajuns
Ce naiba? miley cyrus e o strofocata idioata. o adolescenta nebuna care vrea sa se insoare la 18 ani cu un baiat cu care nu are prea mult impreuna ...si ma enerveaza ca apare pe toate pixurile:-l tricourile de copii bla bla[asta ma refer la hannah montana daca asa se scrie]
fundita?
>
Nici eu nu pot sa o sufar. Nu are pic de talent, ca majoritatea copiilor disney si vorba ta, daca nu era tatal ei nu auzea nimeni de ea. Nu stiu ce vad altii la ea.
DisneyIsDaTheBest decat fraiera care sa o prefere pe hannah montana si toti fraierii de pe Disney Channel mai bine ma uit la Twilight sau the vampire diaries(daca sti ce inseamna) si e mult mai bine. si app...sa stii ca filmele artistice sunt mult mai bune decat serialele in care o fata fraiera ca miley se stramba si face ca o cretina
In sfarsit o intrebare buna! Numa picii ca DisneyIsDaTheBest o mai idolatrizeaza. Ii o pitipoanca si jumatate si nici nare voce ca zici ca are ceva in gat.Si intr-adevar, mai bine ne uitam la Twilight, The Vampire Diares, True Blood decat la,, Hannah Fontana''.
Da talent...ca se stramba tota ziua.Mai taci uh piti ca se vede si dupa niku tau,, Frumushik''.
Daca tu crezi ca se stramba inseamna ca habar n-ai ce inseamna actoria
app: u cat ai 9 sau 10? se vede dupa poza ca esti pitica
Eu nu am zis ca e o telenovele
stiu si eu asta
dar voi see vede ca va uitati in rest numa la telenovele ca numa aia se stramba
Daca vrei sa stii nu am 9 sau 10 ani.Si sa stii ca la telenovele se uita majoritatea batrani(scuze pentru cei ce le urmaresc). Zi la o femeie de 25de ani sa aleaga Twilight sau Hannah Montana ca zice,, Twilight sau cine?''
Ha ha ha ce haz ai
toata lumea a auzit de hannah montana si de la tv si de la cinema si de p tricouri si de peste tot
nu mai aveti ce sa nascociti impotriva lui miley
Ba nu
miley Joaca mai bine decat aia din telenovele are talent dar voi sunteti invidioase, si habar n-aveti sa recunoasteti un talent daca considerati ca nu joaca bine
atat am avut de spus
DRaga, sunteti doar doua aici care tin inca cu Miley.Si nu toata lumea o auzit de Cyrus ca numa' copilasii ca tine asa ca mai bine taci ca esti in minoritate.
O urasc din aceleasi motive. s-a nascut undeva la tara, intr-un orasel mic din america si brusc devine o mare vedeta datorita tatului ei. plus ca daca nu aparea in serialul hannah montana nimeni nu mai stia de ea. nimeni nu i-ar mai asculta muzica...asta e parerea mea
Si daca s-a nascut intr-un orasel de la tara de? Muulte alte vedete s-au nascut, in Nashville.
Si datorita talentului a primit rolul in Hannah Montana
Marryalexa hannah montana e la fel de popular ca twilight cine a auzit de twilight a auzit si de hannah asa ca ciocu mic
Da... poate ai dreptate.Miley este foarte cunoscuta, dar numa asa cu,, aia de la disney''. Acuma chiar daca canta nu stiu cum tot va fi cunoscuta ca Hannah Montana.Mai bine primea Taylor Momsen rolul ca o ajuns printre ultimele 3 finaliste si ii mult mai buna ca asta.
Bai, sincer, voi o urati pentru ca ea e celebra si voi nu. Desi sunteti adolescente ca si ea. Oricum e o prostie sa urati o persoana care nici macar nu va cunoscu vreodata. Mie imi place de ea, mi se pare frumoasa, simpatica si a facut si un film frumos. E super fata, aaa si daca e fitoasa ce?! Voi nu sunteti? Miley buna rau, i-as pune-o! Chiar poti avea fantezi cu ea.Si nu sunt obsedat.
Miley cyrus e cea mai fraiera si mai curva adolescenta. Da o urasc din toata inima si sa nu aud fraiere care imi spun: vai da spui asta numai ca esti geloasa pe ea. NU AM dc sa fiu geloasa pe proasta aia. Si o urasc si pe hannah montana. E foarte fitoasa si da ai dreptate ca o ajuns faimoasa datorita tatalui ei.
Eu eram o mare fana miley nu mai ca sia luat faima in cap si asta m-a deranjat o sasi piarda o gramada de fani!
Oricum! Eu nu inteleg ce aveti cu starurile de la Disney?
Adica.cum nau talent? Daca n-ar avea talent iar asculta milioane de persoane Nu vreau sa ma cert cu nimeni. Nu sunt fana JB de fapt il urasc Parerea mea e ca este singurul esec Disney in rest ce aveti cu copii aia care au reusit in viata? sINCER! Nu te-ai simti minunat sa fi faimos sa ai o voce frumoasa.Si cum te-ai simti daca tear face:prost/proasta, tampit/tampita, fraier/fraiera.etc! Stiu ca nu se uita pe acest site nu sunt asa proasta dar va zic decat
Miam zis parerea asa cum si voi ati spus'o pe a voastra!
Astept sa curga "Stupid"-urile!