| littlesunshine01 a întrebat:

Cine o uraste pe miley cyrus? mie personal mi se pare o fitoasa care a ajuns vedeta doar datorita tatalui ei. voi ce parere aveti? fundita:X:X:X

42 răspunsuri:
| Ioana_8454 a răspuns:

Multumesc ca nu v-ati legat de parerea meawinkingoh go on

| Th3eo a răspuns:

Miley cyrus e cea mai proasta fiinta din lume. pur si simlu o urasc. o singura persoana o urasc mai mult pe lume decat pe ea. utilizatorul TPU @DisneyIsDaTheBest

| printesatha69 a răspuns:

Sunt de acord cu tine

| PastilutzaColorata a răspuns:

Pana la urma ea este cea care a pozat nud si tot timpu o copiaza pe selena gomez si pe taylor swift si oricum sia ales cel mai urat jonas pe nick cu botu plin de caca si cauta pe google scrie:sunphoto mikey cyrus nud
iti da multe poze acolo cei care stiu si au pus pozele cu un scop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca si eu o urasc! e o fitoasa! in plus mai are si 4 tatuaje, 1 cercel in buric si unul in nas...s-a si drograt...

| XDarkAngel a răspuns:

Nu ma dau in vant dupa ea dar n-am nimic cu ea nu-s ca voi prostilor ca o urasc pentru ca e faimoasa sis gelos. pana la urma nu vo facut nm. puteti sa va exprimati parerea si frumos sa stiti cocalarilor. nu vreau sa ma cert, e parerea mea...

| MirunaMd a răspuns:

Eu una o simpatizam inainte era idolul mea dar acum cand a devenit o pitipoanca pffoai o urasc acum idolul mea este miranda cosgrove cea mai speciala, miley e o proasta tampita nici nu stie sa cante

| METALL2000 a răspuns:

Nici mie nu-mi place de ea adica nu stie alceva decat sa se strambe si sa fie fitoasa nu stiu ce vo place la ea adica e draguta da ma enerveaza cand aud miley in stanga miley in dreapta

| MissVamp a răspuns:

Proasta lumii-asta o consider e o cu***, ce lalaie pe la tv! :-&

| MissVamp a răspuns:

Proasta lumii-asta o consider e o cu***, ce lalaie pe la tv! :-&-acum 2 ani toata lumea sarea in sus sa o vada pe hannah montana-acum nu ne mai deranjam, sa o lasam se se lafaie in drogurile si tigarile ei!-merita totul------ :-&

| MissVamp a răspuns:

Ii bubuie capul de proasta :
http://stiri-disney.blogspot.ro/......rnett.html
iti vine sa vomiti cand o vezi aici...din intamplare am ajuns la ea la copii mici si prosti si se drogheaza ca ultimul bostechetar..yuccc... :-& :&

| MissVamp a răspuns (pentru MissVamp):

Care ia banii de la copii mici si prosti.*