Nu m-am dus. Dar Tarja a început să-şi dea aere de la o vreme. M-aş fi dus pe pomană până-n Capitală. Când a fost la Sibiu tot aşa a făcut. Şi avea impresia că toată lumea se învârte în jurul ei (chiar aşa era, pe moment).
Nu m-am dus, dar mi s-a părut bătaie de joc.Au fost oameni care au venit din Moldova pentru ea, cazare la hotel, drum..bani aruncaţi aiurea.Cu o zi în urmă a fost la rock fm, atunci nu se simţea rău?
A spus ca era de 3 zile sub tratament dar incepea sa ii treaca.Tu nu sti cum este cu raceala? Saraca a facut tot ce a putut, a luat pana si injecti! Nu ai ce sa ii faci daca fics in ziua concertului a picat.
Ei bine, am plans aproape o saptamana. Stiu, sunt sensibila. Asteptam de atatia ani momentul in care o voi vedea pe Tarja in sfarsit. Se pare ca unii nu inteleg ce s-a intamplat cu adevarat. Tarja era bolnava de mult, nu s-a imbolnavit pe loc. Intr-adevar, era de 3 zile sub tratament insa pe ultima suta de metri si-a pierdut vocea. In ziua concertului starea ei s-a inrautatit si a considerat ca e mai bine sa reprogrameze concertul decat sa iasa un dezastru. Nu are deloc aere cum spun altii. Am fost acolo si am studiat situatia. Eram in fata Salii Palatului, asteptam. Cand a iesit, se vedea clar ca nu se simte bine..pe langa ca era suparata, nu putea sa vorbeasca deloc. Mi-a parut foarte rau pentru ea. Am plans pentru ca nu eram sigura daca ma voi putea intoarce pe 7 Mai. Si totusi, cu eforturi din toate punctele de vedere dar mai ales financiare, am reusit sa ajung pe 7 Mai. Si a meritat. Tarja e un inger, m-am convins. A fost cea mai frumoasa noapte din viata mea, am plans de emotie si m-am bucurat din plin de concert. Dupa concert am avut ocazia sa schimb cateva cuvinte cu ea si am primit si o imbratisare. E o fiinta speciala, radiaza energie pozitiva