| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.justinbieberneversaynever.com/......dates.html uite site-ul oficial a lui justin biebr! crede-ma ca vine, si eu sunt fana si il ador!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa vine niciodata. care vedete de la disney channel a venit in Romania. iti raspund eu. niciuna. asta inseamna ca nici el nu vine daca vrei trebuie sa pleci din Romania si sa te duci u la el ca altfel nu o sa-l vezi niciodatacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca va veni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi Daniella, Yes I'm Justin. I have a dog because I like them. I like summer and the weather is nice and warm. I have no great special food in the morning, it cares about what I find in the fridge haha. I'm not sure about that but I think in 2011 I will come to Romania. I promise notlove struck...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pls comong in Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica in 2011, dupa cum am citit pe twitter (o poza cu tarile in care va concertawinking )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El numa in Drochia poate veni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ce faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca vine.crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu pe 18 decembrielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubesc mult de tot sunt o mare fana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... justin bieber a canat in germaia si el nici macar nu stie ce inceamna "germany"rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonim care zice ca l-a cunoscut pe JB, oare sa-l cred sau nu?
eu una sincer nu stiu ce sa zicthinking oricum, cinste lui ca l-a cunoscut pe JB, vruiam si eu si despre concertul in Romania, la anul` fratilor. cititi pe site`ul lui oficial BIEBERFEVER.COM sau aflati chiar de la el in persoana pe TWITTERhappy:X IL ADOOOOR PE JBlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca nu o sa vina prea curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratii mei, eu stiu ca o mare parte din tinerii din ziua de astazi sunt fani al lui justin dar ma putem visaaa!

nu vine niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vor zbura porcii va vani justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viseaza viseaza prindem barba pana vine Justin Bieber in Romania!rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fost la timisoara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deniysa_b raspunsurile voastre ma intristeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce puteti vorbi si voi se spune ca in mai anul viitor poate sa vina si in plus se anunta daca cumva vine cu cel putin 3 uni inainte deci nu va mai agitati atathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi ar fi frumos sa vina, nu prea am sperante...

| EzoPunctt20 a răspuns:

In 2010...asa zice el...
exact inainte de "sfarsitul lumii". rolling on the floor
sper ca te-am ajutat.bye happy

| justinlove a răspuns:

Eu sunt sigura ca intr-o buna zii (poate anul asta), el va veni si va avea cel mai tare conert, dar am auzit ca va veni pe 5 mai 2010, doamne mai uitati-va si voi pe net la stiri despre el. Eu stiu totul despre el. Sunt fana nr. 1, si va asigur ca orice ma intrebati despre el stiu sa va raspund. Il iubesc pe Justin Bieber. E cel mai tare, dar intr-un fel mai ganditi-va la el, e prea incarcat cu toate, doar are numai 16 ani.(si eu am 16, dar nu e usor). Eu il cunosc (chiar foarte bine) si stiu cum se simte. Il iubesc x:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Woww ce intrebare atunci cand romaniaa va avea destui bani sa gazduiasca un concert de-al lui daca vrei sa il vezi ...tot ce iti ramane e sa te duci in canada dar asta nu este posibil doar daca inv si poti ajunge acol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va veni cand vom scapa noi de creza.

| BLURREDLINES a răspuns:

Cred ca pe 10 mai, Parcul Izvor din Bucurestiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog imi dai idul lui justin bieber pls iti voi ramane pe veci recunoscatoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am auzit eu s-ar putea sa vina in vara lui 2011

anonim_4396