Http://www.justinbieberneversaynever.com/......dates.html uite site-ul oficial a lui justin biebr! crede-ma ca vine, si eu sunt fana si il ador!
Hi Daniella, Yes I'm Justin. I have a dog because I like them. I like summer and the weather is nice and warm. I have no great special food in the morning, it cares about what I find in the fridge haha. I'm not sure about that but I think in 2011 I will come to Romania. I promise not...
Anonim care zice ca l-a cunoscut pe JB, oare sa-l cred sau nu?
eu una sincer nu stiu ce sa zic oricum, cinste lui ca l-a cunoscut pe JB, vruiam si eu si despre concertul in Romania, la anul` fratilor. cititi pe site`ul lui oficial BIEBERFEVER.COM sau aflati chiar de la el in persoana pe TWITTER:X IL ADOOOOR PE JB
In 2010...asa zice el...
exact inainte de "sfarsitul lumii".
sper ca te-am ajutat.bye
Eu sunt sigura ca intr-o buna zii (poate anul asta), el va veni si va avea cel mai tare conert, dar am auzit ca va veni pe 5 mai 2010, doamne mai uitati-va si voi pe net la stiri despre el. Eu stiu totul despre el. Sunt fana nr. 1, si va asigur ca orice ma intrebati despre el stiu sa va raspund. Il iubesc pe Justin Bieber. E cel mai tare, dar intr-un fel mai ganditi-va la el, e prea incarcat cu toate, doar are numai 16 ani.(si eu am 16, dar nu e usor). Eu il cunosc (chiar foarte bine) si stiu cum se simte. Il iubesc x:
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: