| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cat de idiot e...nici nu cred ca a auzit de tara astawinking

| Frumusik_2784 a răspuns:

Sunt unul din fani lui si mi-as dori nespus sa vina la noi in tara. Daca nu sa sperram ca vom ajunge si noi mari [vedete ] si il vom intalni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt un fan mare a lui justin Bieber si mi as dori sa vina dar ceea ce nu cred pentru ca el nici macar nu stie de Romania asa ca trebuie sa mai visam in continuare:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I do not know

| GaZaTaCeTeIuBeStE a răspuns:

In 2011 ca deja se anunta un turneu si sunt sanse si in constanta sa concerteze pentru ca acolo e marea neagra si e maiami si mno acolo are ce sa faca si se distreaza bine acolo. sau in bucuresti dar sunt sanse 70% sa mearga in constanta. dar auzi uite eu am cont pe twitter si am vorbit cu justin si nu l-am intrebat daca vine. si m-a intrebat de unde sunt di i-am zis ca din Romania asa ca stie dde Romania... eu am uitat sa il intreb pentru ca am fos prea entuziasmata si ffff bucuroasa si am uitat complet numai la faptul ca am vb cu jb ma gandeam si am mai vb de vreo cateva ori. uite daca nu ai twitter fa-ti cont si vb si tu cu el uite asta ii e twitterul:
http://twitter.com/justinbieber

sper ca te-am ajutat:*:*:*:*

plzzzz funditaaaaaaa:*:*:*:*:*:*

| GaZaTaCeTeIuBeStE a răspuns:

Tu deyutssa daca te intereseaza el nu foloseste yahoo-ul si chiar daca ar folosi nu lar face public si nu el se ganedeste ca nu merge unde are chef unde e chemat si unde ii face concert usher. si nu ti-ar da el web stai linistitaaaaaaaaa. deci teapa... macar nu mai minti!

plzzzzz funditaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa vina dar cred ca el are prea multe pe cap acum si poate o sa vina an2011 sper:*happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am! dar vreau sa stiu! cica suntem pe locul 55! dar va ajunge ori cum.pentru ca face turneu! salutare tuturor fanilor lui JUSTIN BIEBER!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe site-ul "True jackson vp justin bieber" dai pe prima aia in care sc justin bieber xoxo nu stiu ce sa gasesti acolo ce spune justin.cu pl happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca si.b.vine în Romania de craciun /revelion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca va veni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
maine in medias la primarie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creca vine in 2011big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca in 2011 el va veni in Romania happyhappyhappy asa am auzitlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In august cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti destepte toate in sunsul bun ma numesc andreea si cred ca va venii sper.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine pe 21 ian 2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mai pot il iubesc tare de tot...si sper sa vina in Romania!

| SmileDy a răspuns:

35 aprilie 2020...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu cred ca ar putea veni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand va avea un ds de aur si un nou singal.sunt alexandra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca va veni niciodata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hallo i am justin bieber end i love girls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica nu o auzit de Romania!raised eyebrows
El s`o nascut in Europa!winking
In Londra!winking
Deci stie!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca JuUSTIN BIEBER va veni cand ROMANIA va avea multi bani pentru alplati!

| Bibb1 a răspuns:

Spunea intr'un interviu ca va veni in 2011thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand zboara porcii nici atunci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost in Canada si am auzit ca vine in 31 iulie 2011.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu am cont pe TPU dar am iesit din prostie. asa eu l-am cunoscut personal pe justin acum 2 ani cand a venit in Romania cu ajutorul unei prietene care cynoaste un baiat ca a fost in turneu cu el. eu am vb cu justin si l-am rugat sa vina in Romania respectiv iasi si la vara. a zis ca la vara nu va veni.asa ca a ramas sa vina in 2011.
deci daca esti in iais ai putea sal cunosti dar daca nu mai asteapta.
eu tiam spus ca o sa vina dar acun depinde de tine.
o sa vina i iunie pe 20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am vazut pe net ar fi trebuit sa vina pe 23 decembrie 2010, dar acum s-ar putea prin aprilie 2011.Eu il ador pe Justin si chiar as vrea sa vina!

Întrebări similare