| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut la stiri si a spus ca va veni in primavara la bucuresti dar nu se stie inca data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar putea sa vina in aprilie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca vin ce sa faca aici sa vada tara asta vai de capul eithinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit de la cineva ca justin bieber va veni anul acesta in martie in Romania darrrr...slabe sanse! oricum sper ca toti fanii lui justin inclusiv eu sa aiba norocwinking

| 8mariastar a răspuns:

Se spune ca va veni anul viitor dar nu e sigur inca e in plan sa discute cu magerul lui chesti din astea se speculeaza ca ar veni vara in 2014

| Antimanele104 a răspuns:

Va veni cand Pamantul se va rupe in doua, noi vom fi pe jumatatea de Est, iar el pe cea de Vest.

| Tzupy a răspuns:

Vine in aprilie 2011 ...au spus pe mtv

| XoxoGosippGirloxoX a răspuns:

Daca nu va place jb atunci dc va puneti sa raspundeti? Doamne daca nu ca place cand vedeti o intrebare ce are legatura cu el ingnorati-le. Nu va mai bagati sa-l injurati sa toate de genu asta ca nu pateti interesantiwinking

| LaCrImI sI nUmAi LaCrImI a răspuns:

Ce atata justin cine o fi asta ia mai terminatio cu asteasta creatura a naturi de parca ar fi bucicu pamantului atat il pupati in f...
nici nu este fr nici nu canta bine si mai este si un copil ca noi toti eu nu va pot intelege cum va poate place asemenea creaturi
offffffffffff doamne doamne cine la mai facut si pe asta cantaret

| andreutzaRBD a răspuns:

Justin vine in Bucureşti pe 14 august pe grandiosul stadion din Regie.
http://www.cespun.eu/isterie-justin-bieber-concerteaza-la-bucuresti-august/

| SwagSwag a răspuns:

Nu stiu cand
dar am vb cu el pe twitter si mi-a spus ca va veni anul acesta 2011
dar nu stie nici el data

| GaZaTaCeTeIuBeStE a răspuns:

In 2011 ca deja se anunta un turneu si sunt sanse si in constanta sa concerteze pentru ca acolo e marea neagra si e maiami si mno acolo are ce sa faca si se distreaza bine acolo. sau in bucuresti dar sunt sanse 70% sa mearga in constanta. dar auzi uite eu am cont pe twitter si am vorbit cu justin si nu l-am intrebat daca vine. si m-a intrebat de unde sunt di i-am zis ca din Romania asa ca stie dde Romania... eu am uitat sa il intreb pentru ca am fos prea entuziasmata si ffff bucuroasa si am uitat complet numai la faptul ca am vb cu jb ma gandeam si am mai vb de vreo cateva ori. uite daca nu ai twitter fa-ti cont si vb si tu cu el uite asta ii e twitterul:
http://twitter.com/justinbieber

sper ca te-am ajutat:*:*:*:*

plzzzz funditaaaaaaa:*:*:*:*:*:*

| GaZaTaCeTeIuBeStE a răspuns:

Tu deyutssa daca te intereseaza el nu foloseste yahoo-ul si chiar daca ar folosi nu lar face public si nu el se ganedeste ca nu merge unde are chef unde e chemat si unde ii face concert usher. si nu ti-ar da el web stai linistitaaaaaaaaa. deci teapa... macar nu mai minti!

plzzzzz funditaaaaa

| EzoPunctt20 a răspuns:

In 2010...asa zice el...
exact inainte de "sfarsitul lumii". rolling on the floor
sper ca te-am ajutat.bye happy

| CrishAici a răspuns:

CNN este o televiziune mincinoasa, chiar si cum a zis de pedofilul ala care zicea ca este Justin Bieber, si eu il iubesc pe Justin Bieber!

| andreeeaaa a răspuns:

Daca tot aveti id lui si va da si web spune`ti frate id`u atata "eu am id luii mi-a dat web. mi-a zis ca ma iubesteee" rolling eyes ce fete credule.

| zubby05 a răspuns:

Vine pe 17 martie 2013! la arena nationala, Bucuresti

| z0uzh0lina a răspuns:

Intreaba-l pe el laughing

| Cocos96 a răspuns:

Într-un interviu pentru CNN, superstarul canadian de nici 17 ani, s-a declarat profund marcat de imaginile cu orfelinatele din România pe care le-a văzut la televizor.

În România, afirmă Justin Bieber, sunt mulţi orfani care nu sunt niciodată atinşi sau iubiţi. "Vreau să merg acolo şi, pur şi simplu, să-i ţin în braţe", a adăugat Bieber.

El a mai spus în interviu că se gîndeşte la idolul lui, Michael Jackson, ori de cîte ori vede copii cu o viaţă grea şi se simte obligat să-i ajute.

Pentru cine nu ştie, Justin Bieber are deja, la aproape 17 ani, un album de studio, două turnee din care unul mondial, numeroase premii, 17 de milioane de fani numai pe Facebook şi milioane de discuri vîndute în întreaga lume. Totul în numai doi ani de carieră.

| Deea_3605 a răspuns:

Pai...In primavara.la Bucuresti :X:X

| ly01 a răspuns:

Numai stiu dar vine in romani anul asta sau anul vitor! SI EU SUNT FAN JB

| Iulia_8107 a răspuns:

Nu se stie sigur cand vine, dar va zic eu sigur ca a auzit de Romania. A avut o data pe Tweetar cevade genu " Am pierdut, ce buna e tipa asta din Romania la joc". Daca nu vine el in Romania, cand va mai veni prin europa ma duc eu la concertul lui... As face orice sa ma intalnesc cu el, e un scump, a si app, nu mai e un tip de 1, 60 m. Verisoara mea a fost in Canada la un concert de`al lui si ea are aproape 1, 68 m, iar Justin era peste ea cu cativa cm in poza.

Deci il iubesc pe Justin Bieber si sunt un mega-fan.

Si eu vreau sa vina :X:X:X

| ♥ Deea a răspuns:

Si eu am auzit ca in 2011 vine :X
dar nu stiu in ce data.
poate e adevarat cum spuneti voi in 5 mai :X

| Maddiee a răspuns:

Vina.la anul' laughing
da' nu stiu cand laughing
veniti sa aruncam cu rosii in el?puppy dog eyes

| ana1612 a răspuns:

Justin Biber vine in Romania in luna aprilie, anul 2011

| ionics a răspuns:

Stiu eu! Am auzit ca e posibil sa vina la inceputul anului viitorhappy

| SteeeFy a răspuns:

Justin Bieber's 2011 World Tour will include the countries :
Greece, Spain, Ireland, Finland, Romania, United Kingdom, United States, Canada, Germany, Poland, Ecuador, Brazil, Chile, South Africa, Australia, Philippines, Indonesia, France and Iceland.
Also there will me more countries added so dont worry if your not there.

Also Justin is rumoured to be visiting Ireland in December but that not official just yet.

| tamara_7733 a răspuns:

S-ar auzi ca vine sa vada niste copii de la orfelinate...

Întrebări similare