| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
| yo13 a răspuns:

A zis la inceput anului intr-o revista ca e in turneu si "s-ar putea sa ajunga si in Romania, daca nu a zis ca s-ar putea la anul in 2011 prin vara

| justinlove a răspuns:

Eu sunt sigura ca intr-o buna zii (poate anul asta), el va veni si va avea cel mai tare conert, dar am auzit ca va veni pe 5 mai 2010, doamne mai uitati-va si voi pe net la stiri despre el. Eu stiu totul despre el. Sunt fana nr. 1, si va asigur ca orice ma intrebati despre el stiu sa va raspund. Il iubesc pe Justin Bieber. E cel mai tare, dar intr-un fel mai ganditi-va la el, e prea incarcat cu toate, doar are numai 16 ani.(si eu am 16, dar nu e usor). Eu il cunosc (chiar foarte bine) si stiu cum se simte. Il iubesc x:

| studiob2k a răspuns:

Este deja unu in romania, care seamana mult cu el smug. elekess.hi5.com si il cunoscwinking

| studiob2k a răspuns:

Am un prieten care seamana cu justin bieber get pe get. elekess.hi5.com

| justinsbadass a răspuns:

Daca vrei sa vina atunci sa schimbam ceva altfel nu ne va observa

| justinsbadass a răspuns:

Http://www.facebook.com/......5987572929 daca vreti sa vina trebiue schimbat ceva sa bage in seama si tara noastra

| Andr33aSweet a răspuns:

Sincer nu cred ca vine...sad...adica sa fim sinceri de abia daca a auzit cineva de Romania, gen Selena care stie doar de draculalaughing))

| ale026 a răspuns:

Nu stiu cand vine dar sper sa vina cat mai curand. Sunt o mare fana JB.

| diana_5181 a răspuns:

Mai dc nu il intrebati pe twitter cui i-a dat follow? ca poate va raspunde! eu l-as intreba da da inca nu mi-a dat follow!crying((

| denysadeny a răspuns:

Daca ii stiti mel-"NEVER say NEVER"(pentru cei care nu stiu in romana inseamna-"NICIODATA sa nu spui NICIODATA"). deci nu mai spuneti el a auzit de Romania. app de cine a zis ca a fost coleg cu el chiar nu cred.(parerea mea). inainte sa scrieti ceva informativa. sau scuzati. asa sunt romanii nostri scruiu fara rost mereu niciodata nu se informeaza ce pot sa mai comntez. de unde stiti voi? ca nu a auzit de Romania sau ca nu va veni...sunt numai prostii asta e parerea mea. deci cum a mai spus cine Speranta moare Ultima.

| denysadeny a răspuns:

Daca ii stiti mel-"NEVER say NEVER"(pentru cei care nu stiu in romana inseamna-"NICIODATA sa nu spui NICIODATA").deci nu mai spuneti el a auzit de romania. app de cine a zs ca a fost coleg cu el chiar nu cred.(parerea mea). inainte sa scrieti ceva informativa. sau scuzati. asa sunt romanii nostri scruiu fara rost mereu niciodata nu se informeaza ce pot sa mai comntez. de unde stiti voi? ca nu a auzit de romania sau ca nu va veni...sunt numai prostii asta e parerea mea. deci cum a mai spus cine Speranta moare Ultima.

| Elenutza_9534 a răspuns:

Si eu sunt fan "Justin Bieber" si concertul din vara s-a anulat din c auza unui conflict cu autoritatile. Justin a spus ce se poate sa vina in Aprilie cu un concert incedndiar. Sa-i tinem pumnii.winking big grin

| AndreealoveJustin a răspuns:

In martie. a aratat la televizor

| AndreealoveJustin a răspuns:

In martie.a aratat la televizor

| a_1318 a răspuns:

Ai scris fafa in loc de fana bine ca nu ai scris fufalaughing

| Diana007 a răspuns:

Va veni daca il votati aici: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2010, camdeodata suntem pe 5 cu diferenta de 200 de voturi fata de locul 4 votati votai votati!

| NicoleNicole a răspuns:

laughing) ce spuneti toti ca nu vine rolling on the floor)) isi incepe turneul in europa pe 1 martie anul viitor in 2011 si probabil in Romania vine prin mai sau iunie pup laughing:*

| justinbieber_7222 a răspuns:

I'm Justin bieber.nu I know not if I come in Romania so sitiu it. all my fans I wish you luck. and I promise that I will come to Romania soon...

| justinbieber_7222 a răspuns:

I'm Justin bieber.nu I know not if I come in Romania so sitiu it. all my fans I wish you luck. and I promise that I will come to Romania soon ...thx

| didy971 a răspuns:

Asteptati mult si bine pana vine el in Romania...

| didy971 a răspuns:

Da toti sunteti fani Justin Bieber, dar niciuna nu stiti cand vine...

| maddy_9213 a răspuns:

A spus la antena1 ca va veni in scop caritabil pe 25 aprilie 2011, si automat v-a tine si un concert

| SmileDy a răspuns:

35 aprilie 2020...

| prietenulTau a răspuns:

Spre binele lui, sa nu vina laughing!

| Kolumbyankka a răspuns:

. macar a auzit de Romania? laughing. nu sjtiu. intr-o zi de februarie. pe 31. laughing

| ChrissLoveBG a răspuns:

Pey...se vorbeste ca o sa vina anul acesta, adica in 2011, dar nu sa cante, o sa vina sa ajute orfanii...eu cel putin atat stiu de pe la televizorbig grin

| alinush99 a răspuns:

Vine vara viitoare

| Nicoleta88 a răspuns:

Vine in 2011 in aprilie poate si a auzit de Romania caci el vrea sa ajute copii saraci di Romania,,,, iar biletul costa 150 lei cel mai prost lochappysad

Întrebări similare