Justin Bieber a anuntat ca isi doreste sa vina in Romania, pentru ai ajuta pe copiii nevoiasi, insa, nu s-a auzit inca nimic de un concert aici.
Dragele mele, Justin a spus si singur ca nu utilizeaza Yahoo Mail si nici Yahoo Messenger. Asa ca nu mai visati la o convorbire pe "mess" cu el. Mici sanse.
Cat despre intrebarea ta, intr-adevar managerul lui a pomenit intr-un interviu ca Justin planuieste sa-si faca aparitia si in cateva tari care nu sunt in lista turneului. Cel mai probabil acesta va merge in Bulgaria, Romania si Polonia, unde are foarte multi fani. De asemeanea Justin a spus intr-un interviu oferit CNN-ului ca vrea sa vina in Romania pentru a strange in brate un copil orfan. Cat despre o data sigura, mai multe reviste au aproximat ca va fi intre 1-10 august 2011.
Maine la prima ora vine. Stati pe vine si asteptati si dormiti cu laptopul in brate astia care aveti id-ul lui. Nu de alta dar sunt curioasa sa vad ce mai visati noaptea si spuneti ziua.
Nu stiu dar cred ca vine in Aprilie crede-ma ca sunt o mare fana si sigur o sa merg la concert
Alexa_love17-mai taci o data din gura ca ma cam enervezi nu te crede u cea mai desteapta ca am sa-ti dau o veste care o sa te intristeze rau de tot-nu esti de loc
Dacă doriţi Justin Bieber în România merge la http://eventful.com/......3-2/demand şi apoi apăsaţi GO şi să facă cont, foarte uşor, avem nevoie de o mulţime de oameni de repede! trimite tuturor prietenilor tine! JUSITN BIEBER ÎN ROMÂNIA! Avem nevoie de un multime de oameni, VĂ RUGĂM SĂ TRECEM! sorry if my Romanian language is bad, i dont speak very good. SEND TO ALL YOU FRIENDS PLEASEEE! THANK YOUUU! WE NEED A LOT OF PEOPLE!
Sincer eu imi doresc sa ajung la un concert Justin Bieber, sunt o persoana care isi doreste cu desavarsire asta!, si sunt de accord cu persoanele care au spus ca Justin vine in Bucuresti, vedeti el e o mare personalitate in lumea muzicii, deci nu are cum sa se duca in Constanta care e oras, deci, ar trebui ca cei care afirma lucrul acesta sa se documenteze mai intai, si nu e adevart faptul ca aveti id-ul lui JB, nici nu exista asa ceva, daca nici cei din America nu comunica cu el asa des, cum s-ar gasi tocmai din Romania, sa fim putin realisti!, Michael Jackson cand a venit in Romania nu s-a dus la Constanta, , nu in Bucuresti a ajuns!, si era cea mai mare personalitate, si inca este!, deci JB e pe undeva pe acolo, nu spun ca e mai presus de Michael, Doamne fereste!, nu vreau sa jugnesc fanii JB cu aceste cuvinte pe care le voi spune, dar Justin mai are de invatat :d, asa cum a invatat si Michael atatia ani de zile:-x:->, Rest in peace Michael!
Eu cred ca tu vei veni in Romania cand se va definitiva contractul.
Pana atunci, nu ramane decat sa visam.
Poate...sigur in 2011 sau 2012. Nu va uita de fanii din Romania.Noi il iubim pe JB.
Daca va place asa de mult Justin Bieber de ce nu va duceti voi in alta tara sa-l vedeti?
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: