Am vbit cu JBieber pe twitter a zis ca concertele sunt planificate deja pentru urmatori 2 ani. si ca sa se sustina concert in romania trebuie sa fie siguri ca vor veni peste 7000 de pers la concert. si tinand cont ca la noi e criza si romani nu isi permit sa dea sute de euro pe bilete nu cred ca va veni prea curand. a si a mai zis ca e problema de timp.
Fetito hai ca cu asta ca il cunosti mai lasat fara cuvinte cine te astepti sa te creada ai vreo poz cu tine si cu el si taicatu? daca nu nu te mai da mare si nu prea cred ca o sa vn am si eu un id de-al lui dar din cate stiu a zis la o emisiune ca el nu are messenger ci twitter si faceboock eu as vrea sa vina imi place la nebunie de el dar nu cred ca o sase intample dar poate mai sti oricum nu se stie nimic despre venirea lui in romania si chiar daca te uti pe net si cautzi nu este adevarat eu am gasit ca justin a si decedat sau ca a dat masina peste el numai porkrii
Am id lui de mess pentru ca eu am copilarit in canada si am fost in clasa cu el dar parintzi s-au despartit si a trebuit sa aleg cu cine raman si am ales cu mama si ne-am mutat in romania chiar daca am invatat dupa 2 ani sa vb clar romaneste dar si acum tin legatura cu el si are concert in 2011 in targoviste si cu sigurata trebuie sa va duceti faniloe si fanelor eu ma duc sa-mi vad fostul coleg! va pup
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: