Am auzit de un site pe care puteai sa votezi tara ta pentru ca sa vina justin bieber sa cante.concursul s`a terminat pe 7 liulie
tara noastra a fost pe loku` 55 cu 4000 de voturi.imi pare rau ca nu am stiut mai devreme
Justin Biber ce maimuta mai e si asta uitati-va cum arata doamne ce fata are nu il suport pe berbecu asta nu stiu ce vedeti la el
http://www.youtube.com/watch?v=W_cGo0q7krk&feature=fvst
Mai alexa love, calmeaza-te putin. si sa stii ca nu numai in bucuresti vin artisti mari. spre exemplu, shakira a concertat la timisoara... din cate stiu, iron maiden vor concerta la cluj... concluziile le tragi singurica. am fost putin offtopic nu stiu nicio melodie a acestui baiat, dar observ ca este foarte celebru.
Videoclipul lui Baby a intrat in Cartea Recordurilor cu cele mai multe vizionari pe Youtube!
Hmm, crezi ca l-ar primi romanii? Eu cred ca nu. Daca esti fana lui, eu zic sa te duci tu la el, pentru ca romanii nu prea sunt de acord cu el! L-ar da in suturi afara din tara! ( si eu, desigur )
Justin este deja in turneu prin Europa, si va veni in Romania cand va fi dorit, adica cand va avea fani destui.
Ce dracu sa caute matura aia in ROM doamne fereste nu vin trupe de muzica buna si vine analfabetu ala
analfabetii dracu ascultati si voi o muzica buna nu cacatul ala de muzica comerciala o sa ajungeti rau in ritmul asta
Incercati si voi muzica de calitate nu panarame gen JB sau miley cyrus
Aoleu eu nu vreau sa vina uratul ala in Romania.Nu's fan si nici nu vreau sa fiu vreodata.
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: