| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca va veni in Romania decat ca va avea vreaun cincert la Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tineti-ma la curent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El vine in Romania pentru ca eu am idiul lui si a spus ca vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu sigur.se intra pe un site si se voteaza.lupta se da intre noi si inca o tara.care are mai multe votuturi castiga.se spune ca Romania se poate sa fi castigat. 4000 de fani au votat sa vina in Romania! Deci ne putem astepta sa vina si in Romania vara aceasta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va veni sper sa treaca prin toata Romania (judete, capitala, si orase):d, dar cu siguranta nu a auzit de Romania. Si fetele care zic ca au id-ul lui sa nil dea si noua daca se da asa de mari ca au id-ul. FETELOR TREZIREA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 2011 sigurwinking am gasit o harta cu turneul din 2011 :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JB sunt cea mai mare fana a ta si imi place cum canti si sper sa vi cat l-ai curand in Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca va veni vara viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bbbn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa traim cu speranta ca va veni o data laughing
Chiar daca asta e o sansa de 1 la 1000, dar noi speramlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa traim cu speranta ca va veni o data laughing
Chiar daca asta e o sansa de 1 la 1000, dar noi speramlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe net s-a scris ca va veni in Romania, in turneul sau din toata Europa. Dar eu nu prea cred ca se va intamplaasta curand.Deci sansele sunt 0. Dar as vrea sa-l cunosc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele site-uri spuneau ca depinde de noi... daca ii vom acorda multe voturi s-ar putea sa vina si pe la noi big grin...bye:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello justin bieber my name elisa, 14 year. ilove you justin comon in roumainian buy

| Bodri a răspuns:

Niciodata!

| maduts a răspuns:

Am auzit de un site pe care puteai sa votezi tara ta pentru ca sa vina justin bieber sa cante.concursul s`a terminat pe 7 liuliecrying
tara noastra a fost pe loku` 55crying cu 4000 de voturi.imi pare rau ca nu am stiut mai devremesad

| retry a răspuns:

Justin Biber ce maimuta mai e si asta uitati-va cum arata doamne ce fata are nu il suport pe berbecu asta nu stiu ce vedeti la el

http://www.youtube.com/watch?v=W_cGo0q7krk&feature=fvst

| rosto a răspuns:

Mai alexa love, calmeaza-te putin. si sa stii ca nu numai in bucuresti vin artisti mari. spre exemplu, shakira a concertat la timisoara... din cate stiu, iron maiden vor concerta la cluj... concluziile le tragi singurica. am fost putin offtopic big grin nu stiu nicio melodie a acestui baiat, dar observ ca este foarte celebru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici sa nu vina gay`u ala mic in Romaniastraight face mi se pare un libidinoslaughing

Alte răspunsuri
| raducu a răspuns:

Vine pe 12. 12. 2012

Adica o sa vina odata cu Sfarsitul Lumii.

| lifeistough a răspuns:

Videoclipul lui Baby a intrat in Cartea Recordurilor cu cele mai multe vizionari pe Youtube!

Alte răspunsuri
| Doa'Do a răspuns:

Hmm, crezi ca l-ar primi romanii? Eu cred ca nu. Daca esti fana lui, eu zic sa te duci tu la el, pentru ca romanii nu prea sunt de acord cu el! L-ar da in suturi afara din tara! ( si eu, desigurhappy )

| IoanaL0we09 a răspuns:

Justin este deja in turneu prin Europa, si va veni in Romania cand va fi dorit, adica cand va avea fani destui.

| bubu16 a răspuns:

Ce dracu sa caute matura aia in ROM doamne fereste nu vin trupe de muzica buna si vine analfabetu ala
analfabetii dracu ascultati si voi o muzica buna nu cacatul ala de muzica comerciala o sa ajungeti rau in ritmul asta straight face
Incercati si voi muzica de calitate nu panarame gen JB sau miley cyrus straight face

| Stephenye a răspuns:

Aoleu eu nu vreau sa vina uratul ala in Romania.Nu's fan si nici nu vreau sa fiu vreodata.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va veni niciodata. cel putin asa cred eu.probabil nici nu a auzit de Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ca vine pe 20 august 2011 :-x

Alte răspunsuri
Întrebări similare