| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
| RayWilliamJohnson a răspuns:

@anonim applause

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vine femeie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu la Pastele Cailor va veni ratatul ala in Romania la ce fata are nu cred ca a auzit nici macar de Europa, saracul... da tu asteapta-l ca vine...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WTF! ce vedeti ma toti la pustiul asta, de va botezati si cainele ca el? mie mi se pare un profitor copiator care habar n-are ce e muzica adevarata, pe bune! daca a durut... e placerea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine sigur in 2011 happy100%

| Alexandra_2209 a răspuns:

Pe un site zicea ca vine vara viitoare si eu sper sa fie asa:-D
aaa Si am mai vazut ca starurile vin in diferite tari si pe cate albume vand in acea tara:-(( dar eu nu am vazut nikaieri album Jb in Romaniathinking nu stiu ce sa zic Sper sa vina la vara:-X

Alte răspunsuri
| mymy a răspuns:

Lasal incolo de justin bibelou ca nu vine la cat e de increzut...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate la sfrasitul verii

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca vine anul acesta si eu sunt fan deci ori anul asta ori anul care vine dar sigur cred ca anul asta din cate am auzit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S`ar putea sa vina in septembrie... dar nu se stie sigur. am auzit ca ii trebuie un anumit numar de fani si deocamdata numarul e pe jumatate asa ca nu se stie daca va mai veni in septembrie sau nuwinking si astea care spun ca cica nu a auzit Justin de Romania e imposibil asa cevalaughing la ei este ca la noi. lor li se ppare o tara straina si cum invatati voi la scoala de alte tari asa se invata si in strainatate de Romania asa ca nu mai fiti voi asa de "inteligente" v-am pwpatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca Justin sa vina in Romania are nevoie de un numar mare de voturi din partea acestei tari! Il puteti vota la adresa : http://www.acasatv.ro/......l/pagina-4 asa ca nu mai pierdeti timpul! votati`l pe Justin. Tara noastra se afla pe locul 55 din toate tarile la care participa pentru acest concert. Romania are nevoie de Justin in concert asa ca fetelor, votati`l! http://www.acasatv.ro/......l/pagina-4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ba justin bieber vn maine

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber's 2011 World Tour will include the countries :
Greece, Spain, Ireland, Finland, Romania, United Kingdom, United States, Canada, Germany, Poland, Ecuador, Brazil, Chile, South Africa, Australia, Philippines, Indonesia, France and Iceland.
Also there will me more countries added so dont worry if your not there.

Also Justin is rumoured to be visiting Ireland in December but that not official just yet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greece, Spain, Ireland, Finland, Romania, United Kingdom, United States, Canada, Germany, Poland, Ecuador, Brazil, Chile, South Africa, Australia, Philippines, Indonesia, France and Iceland.

Also Justin is rumoured to be visiting Ireland in December but that not official just yet.

| SteeeFy a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pun pariu ca nu o sa vina niciodata si daca vine imi dati biletele voastre nu? asa e corect

| Kolumbyankka a răspuns:

. macar a auzit de Romania? laughing. nu sjtiu. intr-o zi de februarie. pe 31. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu o sa vina sau daca e sa vina sa dea un concert la Bucuresti cu siguranta o sa ma duc pentru ca sunt ce mai mare fana a lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar in moldova

| ♥G'eorgik a răspuns:

laughing imi place de JB dar nu cred ca o sa ajunga pe aicihappy

| Adiiiina a răspuns:

Maine de la 3 la 2laughing

| HellGuard a răspuns:

Ce vad eu aici... o adunatura de pfff nu stiu cum sa ma exprim, in primul rand marea majoritate din voi nu intelegeti o boaba engleza si sunteti entuziasmate pe net "VAI IL IUBESC!", aia nu e muzica ce face el, vad ca e la fel de daunatoare "muzica" si "frumusetea" lui la fel cum e maneaua.
Vreau si eu un comentariu cu motivul pentru care toate sunteti asa inebunite dupa unu ca el?
PS: Pentru mine JB al vostru, mai bine zis prescurtarea asta imi suna a bautura si il urasc mai mult decat urasc manelele.

| alexH a răspuns:

Asta ne mai trebuie pe cap. Ana-Maria94, nu a auzit de Romania pentru ca e un incult.

| lilstar a răspuns:

Am vaz ceva de jb si gata mi-a sarit inima si am dat click:X
Acum sa nu dramatizam cum ca nu a auzit de Romania, am vb cu multi din diferite tari si stiu unde e Romaniahappy
daca vine in rom il rapesc:X ah ce as vrea sa vina:X mancal`ar mama de bunaciune mica:X
Chiar ar fi super sa vina jb p`aicibig grin cred ca o multime de fete ar inebunibig grin eh, si eu printre elebig grin
@alexa_love17 auzi fata, dar de ce sari asa in sus ca nu te-a acuzat nimeni direct pe tine si pana la urma e adevarul, multi isi fac id-uri de msn si se dau drept JB, tu chiar crezi ca era el? cere-i web ca sa te convingi. si app crezi ca stii tu tot despre justin?laughing lol bine fata sa fie asa cum zici tulaughing daca tot vb tu cu justin spune-i sa iti faca o vizitalaughing si mai lasa "modestia"

| LaCrImI sI nUmAi LaCrImI a răspuns:

Ce atata justin cine o fi asta ia mai terminatio cu asteasta creatura a naturi de parca ar fi bucicu pamantului atat il pupati in f...
nici nu este fr nici nu canta bine si mai este si un copil ca noi toti eu nu va pot intelege cum va poate place asemenea creaturi
offffffffffff doamne doamne cine la mai facut si pe asta cantaret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber v-a cucerit cu parul lui frumos si cu versurile lui de tot excrementu intins pe panine laughingNU o sa vina curand

Alte răspunsuri
Întrebări similare