AC/DC, Thin lizzy, Scorpions, Led Zepellin, Aerosmith, Deep Purple, Kiss, Twisted Sister, Queen, Manowar, Masterplan, Van Halen, Bad Company, Bon jovi, Black Rain, Bon Jovi, Gun's'Roses...etc.
Hm... cele mai tari formatii: Skillet, Papa Roach, Three Days Grace, Pierce the Veil, Breaking Benjamin (favoritele mele)
Cat **** mananci... Trupele alea sug smecleul grav. Asculta rock adevarat daca tot te apuci, daca nu lasa-te.
Poi...:
-Evanescence
-Paramore
-Metalica
-Iron Maiden
-Pheonix
-Scorpions
-AC/DC
-Roxette
-Queen
-Iris
-Cargo
-Pink floyd
-Led Zeppelin
-Aerosmith
-Guns N' Roses
-Jon Bon jovi
Cam asta e tot ce stiam fundita? :p:*
AC/DC, Metallica, Nirvana, Red Hot Chilli Papers, Iron Maiden Megadeth, Scorpions, Black Sabbath.
Pai, imi pare rau ca nu am aceleasi gusturi, stii? Dar totusi... habar n-am cati ani ai tu dar eu nu am 50-60 de ani, acum pe bune . sincer nu pot sa accept ca ac/dc, bon jovi, scorpions, guns n' roses sa fie numite formatii ROCK Nu Pot mie imi suna... a balade asa ca mi bine ascult kpop si jpop sincer iti spun -_- si inca ceva: doar pentru ca nu sunt asa populare formatiile alea nu inseamna ca nu sunt bune
Te rog spune-mi că glumeşti...
De unde pu-la mea ai scos faza cu vârsta? Ce legătură are vârsta cu muzica?
Vrei să spui că formaţiile AC/DC, Bon Jovi, Scorpions, Guns N' Roses şi multe alte fomaţii vechi şi în acelaşi timp bune sunt formaţii care merită ascultate numai de babalâci? Şi da, sunt ROCK, rock-ul are multe subgenuri, şi DA, au şi balade, dar în general cântă melodii hard rock, rock 'n' roll, heavy metal, blues rock. Baladele sunt rare. Ţie mai mult ca sigur îţi sună a balade pentru că asculţi rock din an în paşte şi pentru că n-ai urechea formată, să-ţi dai seama din auzite cam ce genuri cântă trupa respectivă de o asculţi.
Şi deja m-am lămurit cu tine din moment ce ai zis că asculţi kpop şi jpop, asculţi mizerii şi habar nu ai de rock (şi muzică în general). Dacă nu ştii la ce coa-iele mele mai răspunzi la o întrebare legată de rock?
Şi formaţiile pe care le-ai numit tu sunt din contră, MULT prea populare; orice idiot a auzit de ele şi le ascultă (dat fiind că e idiot, numai idioţii ascultă formaţiile alea). Nu am o problemă cu ele că-s populare, am o problemă cu ele că sunt PREA populare pe nedrept; sunt o sumedenie de alte trupe bune care stau în umbra celor care stau în lumină şi ocupă locul respectiv pe nedrept.
Şi crede-mă că ştiu că de obicei cele mai nepopulare trupe sunt cele mai bune. Prea puţine trupe populare din rock s-au păstrat ca la început sau aproximativ, mult prea puţine.
Ascult şi eu trupe underground, n-ai descoperit tu apa caldă.
De fapt nu am zis ca ascult kpop si jpop, am spus ca imi suna asa >.< Si te rog foarte frumos sa nu ma mai injuri pentru ca am gusturi diferite. si sa stii daca tu spui ca toti IDIOTII asculta muzica mea, atunci prefer sa fiu numita idioata decat sa ascult acel 'rock' al tau ^^ multumesc foarte mult pentru timpul acordat acestei certe inutile, si da sunt idioataaaa si ma bucur de asta ^w^ nu mas schimba pentru nimic in lume
Nu ţi-am aruncat nici o sudalmă, nu te-am numit idioată, observ că ai ajuns la concluzia asta singură, nu te-am obligat să asculţi rock, văd şi eu că nu e pentru tine. Şi un mic sfat, renunţă la emoticonurile de weeboo obsedat de anime, manga şi chestii de genul, you are f-cking lame.
Cheers.
Câte anime-uri am văzut eu şi câtă manga am citit, nu ai supt tu la ţâţa lu' mumă-ta.
Aoleu! Ai vazut animeuri? Sa-mi fac cruce! Ce?
Răzvan_Berea_1982 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: