| LuckyLuckyGIRL a întrebat:

Cine vrea fundite? E, nu e asa usor cum pare.Trebuie sa imi scrieti care sunt primele 5 melodii de pe lista care va plac cel mai mult. dau funda celor care imi plac cel mai mult! Atentie, trebuie sa fie cantate de fete si sa nu fie rep!happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy

Răspuns Câştigător
| andreea30 a răspuns:

Adele-Someone like you.Rihanna-We found the love.Antonia-Marionette.Inna-Club Rocker. Mishelle-Only you

5 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Hmmm,vreau fundita dar ascult rap in general...totusi poti incerca playlist-ul bunicii mele, poate ai aceleasi preferinte:
Sofia Vicoveanca - Asta-i hora batraneasca
Mioara Velicu - Batuta Moldoveneasca
Laura Lavric - hai la sarba moldoveni
Viorica Macovei -Hai la joc mai Niculai
Laura Lavric - Hopa Hop si iar Hophee hee
Acum sunt putin plictisit pentru a cauta un cocalar prin lista de mess pentru inca o lista dar cred ca te poti folosi de youtube pentru inspiratie.Pa pa wave

| LuckyLuckyGIRL explică:

Andrei,vezi ca tu nu primesti fundita ca iti bati joc de mine!:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Katy perry - Last friday night, lykke li - i follow rivers, nicole scherzinger - right there, paramore - all i wanted, rihanna - unfaithful,

| AndreiGabi a răspuns (pentru LuckyLuckyGIRL):

crying si eu care credeam ca o sa primesc...hee hee
Esti putin cam dura cu expresia " iti bati joc de mine".Nu, doar glumesc putin...
Detest manelele si ascult rap in general.Din cauza asta sunt putin ironic atunci cand se spune "nu rap, manele da".

| NirvanaE a răspuns:

Inna-sun is up, rihanna-diamonds, little mix-wings, adele-someone like you, adele-rolling in the deep happy