Ficioara de Fer îi cel mai jmek taraf din lume. Noul lor album e genial, credeam că Iron Maiden nu pot fi mai buni ca înainte. M-am înșelat, albumul ăsta e genial.
Nimic nou, classic, nici nu ma asteptam la mai mult, imi place ca inca mai au activitate
nu mi se pare ca ar fi genial sau ca ar fi mai buni decat inainte
ultimul track cred ca-mi place cel mai mult, pe langa alte 3-4
Poate ca aici a fost putin exagerat, spunand mai bine ca inainte, dar din moment ce stiam deja fiecare album Iron Maiden destul de bine, deja e "monotonie". Nu vreau sa spun ca trupa in sine e monotona, ci ca dupa ce asculti o melodie de 500 de ori, parca deja o cunosti prea bine. Oricum, love this album. Are un feeling aparte.
care track ti-a placut cel mai mult? mie Empire of the clouds, dar si The great unknown, The book of souls, The red and the black, When the river runs deep si Tears of a clown imi plac destul de mult. adica vreo jumate din album
Nu mă topesc după Airăn Meidăn dar mi se pare interesant albumul ăla de la o primă ascultare.
Eu aștept albumul Black Sabbath, sincer nici nu știam că Iron Maiden erau pe cale de a scoate un album nou
Nu, că eu n-am mâncare în casă da' cumpăr albume. Nu-s eu așa mare barosan, domnișoară ficioară de fer
eu am hackuit albumul si am intrat in serverele alea stii tu care FBI si am furat albumul l-am downloadat la mine in pc
Nu stiam ca esti asa mare heackără. Intrebarea ramane, de ce aveau cei de la FBI albumul de la Iron Maiden. Clar ii o conspiratie.
Da, insa acum trebuie sa aflam ce se petrece. Ia heackareste-i iar si vezi ce gasesti in baza de date. Sunt convins ca e o conspiratie de proportii. Probabil i-au rapit pe cei de la Iron Maiden si acum i-au inlocuit cu androizi care vor face un mare boom in timpul urmatorului concert. O conspiratie impotriva manelistilor respectabili care ii asculta. E sigur munca metalistilor aia psihopati. DE CE FICIOARA DA FER? DI CEEEE
bun am intrat pe server am cautat peste tot prin fiecare fisier am decodat absolut tot am programat in cc+ am codat la loc am spart parolele tot tot acum ce urmeaza?
Acum îmi trimiți tot ce ai aflat plus o poză nud cu o gagică mișto în privat.