Concurs: Ce melodie ai asculta la infinit?

Concurs: Ce melodie ai asculta la infinit?

Imagineaza-ti ca ai naufragia pe o insula pustie. Ai putea avea doar o singura melodie cu tine. Ce melodie ar fi si de ce?

Pentru cele mai interesante 5 raspunsuri, prietenii de la Zonga ofera 5 conturi gratuite Zonga Vodafone Nelimitat pentru un an. Muzica nelimitata. Mereu cu tine.

Zonga e cel mai nou și usor mod de a asculta muzica. Pe Zonga ai toti artistii si muzica ta preferata fara sa mai ai nevoie sa faci download la melodii sau sa le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculti muzica direct de pe Internet, iti creezi playlist-uri si salvezi melodii in colecția ta de favorite, iar Zonga iti sincronizeaza automat toata muzica si preferintele intre toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).

Ai timp pana luni, 3 decembrie, sa ne impresionezi cu raspunsul. Succes! 

392 răspunsuri:
| AaNdYy a răspuns:

Psy - gangnam style

| summergirl25 a răspuns:

Justin Bieber - Never Say Never

| Directioner99 a răspuns:

One Direction-What makes you beautiful

| HolyPotato a răspuns (pentru Directioner99):

Draguta alegere, si mie imi place 1D love struck

| Directioner99 a răspuns (pentru HolyPotato):

Merci

| AndutzzaAnduu a răspuns:

Rizzle Kicks - Mama do the hump

deoarece as dansa toata ziua ca sa nu ma plictisesc laughing)

| StewartCassie a răspuns:

Buna!
Adele- Set fire to the rain.

| codrincodrin a răspuns:

Balada Gusttavo Lima ( imi place la nebunie ritmul)

| Kennziiie a răspuns:

Eminem-When I'm gone

| MiSSyoUNow a răspuns:

Cea mai frumoasa melodie : Whitney Houston - I Will Always Love You! Odata ce ii asculti vocea, zici ca e zeita muzicii. Nu cred ca se va mai naste un asemenea geniu muzical!

Răspuns utilizator avertizat
| PamPamPaaaam a răspuns:

Bingo Players feat. Far East Movement - Get up (din privința mea această varianta este mult mai reușită decât celelalte. )
http://www.youtube.com/watch?v=xqSVqVnJK5s

| denymar a răspuns:

Eu cred ca asculta, din acest punct de vedere, ce asculta si colegii mei, sa radem pe seama acelui cantec cand il auzim.Sa fie placut la ureche.

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns:

Ascult Shadows- Lindsey Stirling de la ora 08:00 de astazi de dimineata si nu am luat pauza decat cand m-am dus la masa:)) si urmez acest program de doua saptamani, de cand am ascultat-o prima oara:)) http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| dragoilidia a răspuns:

Buna TPU! mie imi place fuego-impodobeste mama bradul.Imi place foarte mult aceasta melodie chia daca nu este cantata de vedete.Imi place foarte mult.Pe langa asta imi place si o melodie care nu stiu cine o canta ea este Acasa de craciun.O zi placuta!

| s3v3n7 a răspuns:

Eu as alege Rihanna-Diamonds

| gabyS98 a răspuns:

Chimie intre noi

| gabyS98 a răspuns:

Mai multe

| Riderx1 a răspuns:

Gangnam Style

| Pinguuuin01 a răspuns:

Chriss Justus- te ţin aproape.hee hee

| BYGGeo a răspuns:

Deepcentral - O stea

| stefioctavia a răspuns:

Laugh till you cry-faydee

| Paull18 a răspuns:

Vescan feat ligia - intr-o alta viata

| AnaMaria2719 a răspuns:

Roxette - Listen To Your Heart.In acele momente fiind singur cred ca cel mai bine ti-ai asculta inima.Ascultand aceasta melodie in mare parte ti-ai da seama de cine sau ce iti e dor.Te-ai gandi la toate lucrurile frumoase si inconjurat de peisaj fara indoiala te-ai simti alta persoana.Cel mai important e sa stim ce simtim, ce vrem si ceea ce ne face cu adevarat fericiti.

Răspuns utilizator avertizat
| Madallina3 a răspuns:

Smiley & Alex Velea feat. Don Baxter - Cai verzi pe pereti
Mie, personal, mi se potriveste.E nebuna ca mine.Va pupic!

| Sashavalentine a răspuns:

Inna - Goodbye