| oly1234 a întrebat:

Concurs!
Ce parere aveti despre:
Ke$ha
Lady Gaga
Selena Gomez
Katy Perry
Demi Lovato
Andreea Balan
Shakira
Britney Spears
Smiley
Cine are o parere despre fiecare primeste funda! Ohappy

Răspuns Câştigător
| ImCalledLamă a răspuns:

Ke$ha- tare
Lady Gaga- super mega cool
Selena Gomez-foarte de treaba
katy Perry-super-tare
Demi Lovato-actrita super dar pacat ca a luat-o pe aratura
Andreea Balan-misto
Shakira-super tare
Britney Spears-e minunata
Smiley-cel mai tare cantaret
Funda?

7 răspunsuri:
| TinaDeea a răspuns:

Buna... pai :
Kesha - stie sa se distreze si ne arata si noua asta happy
Lady Gaga - cu adevarat o aparitie care te lasa cu gura cascata de fiecare data happy
Selena Gomez - preferata mea, muncitoare si foarte buna cu cei din jur happy
Katy Perry - foarte interesanta, imi place stilul ei colorat happy
Demi Lovato - o persoana care a trecut prin multe la varsta ei si totusi a luptat, pentru mine este o luptatoare happy
Andreea Balan - realizata in viata, are o familie frumoasa si o cariera pe care multi altii si-ar dori-o doar happy
Shakira - o mamica fericita si o cantareata minunata happy
Britney Spears - nu prea imi place de ea, dar este o femeie frumoasa happy
Smiley - "este fanul meu" laughing, il ador, cel mai bun dintre cantaretii de pe la noi happy

| RaluMik0 a răspuns:

Smiley imi place restul .....nu prea
MAJOR LAZEL LA PUTEREEEE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la Shakira şi Britney îmi plac vreo câteva melodii. De la Andreea Bălan îmi plac mai multe melodii de când făcea parte din trupa Andre, la fel şi în cazul lui Smiley la Simplu. Restul fie sunt nişte gunoaie(Gaga), fie nu mi-au plăcut niciodată.

| andrei1237 a răspuns:

Imi plac toti dar uneori Britney Spears prea ''se da'' in spectacol.

| amc a răspuns:

Kesha- imi place de ea de cand s-a lansat, imi plac melodiile si mai ales ca a slabit destul de mult pentru melodia "Timber" cu Pitbull care de altfel imi place foarte mult.
Lady Gaga- Intr-un cuvant o excentrica careia nu ii de ce zic altii de cum se imbraca sau de machiaj sau par. Are melodii ok si ne uimeste cu videoclipurile sale geniale, originale.
Selena Gomez- Nu ascult dar imi place serialul "Magicienii din Waverly Place".
Demi Lovato- Nu ascult.
Andreea Balan- Numai imi plac melodiile ei, de cand s-a lasat de trupa Andre, a mai avut ea cateva melodii solo dupa dragute dar din 2008/2009 parca scoate numai porcarii.
Shakira- Ascult si imi place. Este cred ca printre cele mai frumoase cantarete demachiate.laughing
Britney Spears- Ascultam iar acum ascult mai putin. Numai playback-ul e de ea. ca acapella lasa de dorit.
Smiley- Imi placea foarte mult cand facea parte din trupa "Simplu" dar nici acum nu e rau.

| amc a răspuns:

Si uitasem de Katy Pery- Inainte nu imi placea insa de ceva timp incoace o admir. Este de altfel si frumusica!

| ImCalledLamă a răspuns (pentru ImCalledLamă):

Ms de funda:*

Întrebări recente