Ke$ha- tare
Lady Gaga- super mega cool
Selena Gomez-foarte de treaba
katy Perry-super-tare
Demi Lovato-actrita super dar pacat ca a luat-o pe aratura
Andreea Balan-misto
Shakira-super tare
Britney Spears-e minunata
Smiley-cel mai tare cantaret
Funda?
Buna... pai :
Kesha - stie sa se distreze si ne arata si noua asta
Lady Gaga - cu adevarat o aparitie care te lasa cu gura cascata de fiecare data
Selena Gomez - preferata mea, muncitoare si foarte buna cu cei din jur
Katy Perry - foarte interesanta, imi place stilul ei colorat
Demi Lovato - o persoana care a trecut prin multe la varsta ei si totusi a luptat, pentru mine este o luptatoare
Andreea Balan - realizata in viata, are o familie frumoasa si o cariera pe care multi altii si-ar dori-o doar
Shakira - o mamica fericita si o cantareata minunata
Britney Spears - nu prea imi place de ea, dar este o femeie frumoasa
Smiley - "este fanul meu" , il ador, cel mai bun dintre cantaretii de pe la noi
Kesha- imi place de ea de cand s-a lansat, imi plac melodiile si mai ales ca a slabit destul de mult pentru melodia "Timber" cu Pitbull care de altfel imi place foarte mult.
Lady Gaga- Intr-un cuvant o excentrica careia nu ii de ce zic altii de cum se imbraca sau de machiaj sau par. Are melodii ok si ne uimeste cu videoclipurile sale geniale, originale.
Selena Gomez- Nu ascult dar imi place serialul "Magicienii din Waverly Place".
Demi Lovato- Nu ascult.
Andreea Balan- Numai imi plac melodiile ei, de cand s-a lasat de trupa Andre, a mai avut ea cateva melodii solo dupa dragute dar din 2008/2009 parca scoate numai porcarii.
Shakira- Ascult si imi place. Este cred ca printre cele mai frumoase cantarete demachiate.
Britney Spears- Ascultam iar acum ascult mai putin. Numai playback-ul e de ea. ca acapella lasa de dorit.
Smiley- Imi placea foarte mult cand facea parte din trupa "Simplu" dar nici acum nu e rau.
Si uitasem de Katy Pery- Inainte nu imi placea insa de ceva timp incoace o admir. Este de altfel si frumusica!
Iasmina87 întreabă: