Eu sincer nu-l pot suporta pe Waynie... chiar nu-mi place. Si oricum, nu cred ca e cel mai bun rapper, mai degraba ar fi Eminem, KRS, Immortal Technique, Raekwon.
Si Lil Wayne e destul de bun, dar tot Eminem, Snoop Si 50 sunt cei mai tari. Eu in general ii ascult pe astia ai nostri. Pace tie!
Cum poti zice ca e cel mai bun rapper din lume cand el face piese cu enrique iglesias, Jennifer Lopez, Jay Sean + alti artisti care canta pop.+ ca are un albumul lui Rebirh e un album rock-pop . doar pentru ca zice el in piesa lollipop ca e cel mai bun rapper nu inseamna ca si e... oricum, dupa mine, si nu numai dupa mine ...cel mai bun e Eminem.
Nu este cel mai bun are si el cateva melodii mai bune cum ar fi lollipop sunt multi rap-eri mai buni ca el cum ar fi ice cube,eminem, dr.dre, snoop dogg.
Evident ca nu e. Un rapper nu ar fi cantat niciodata cu J.Lo, etc. Ca s-a autoproclamat el, cand Eminem era la dezintoxicare, e altceva. Dar cel mai bun rapper e Eminem! Parerea mea.
Respect Eminem!
Cum poti zice ca e guta de la americani El e cel mai bun dupa parerea mea doar eminem il poate egala... Snoop dog, 50 cent si dre nu au cine stie ce melodii.
VladGangstaBoy întreabă:
xToTheZx întreabă: