Mie. Si mai ales de Kim JongHiun de la SHINee Si de Sandara Park [Dara] de la 2NE1
Habar n-am cine sunt aia stiu dar ca pe ala care il ai tu in poza e solistul de la tokio hotel
Am auzit de ei, din păcat, era una mai acum câteva luni care tot pomenea de ele. Oricum, oribilă ca toate formațiile coreene care am avut neplăcerea să le ascult.
Ma-ta nu e de gasca? Ca poate trec pe la ea cu vreo cinci golani sa ne jucam cu ea;)
Si nu te mai lega de FucktheSystem, e mai desteapta si mai calumea decat ai sa fii tu in cinci vieti.Si scoate-l pe gayul ala de la avatar, ca nu e rock.Asta e rock, idioato!
http://www.youtube.com/watch?v=4Fygc-ZjURA&feature=related
Nu e de gasca pentru ca are o parere contrara fata de a ta? Multumeste-te ca ti-a vorbit frumos, daca te jignea/injura nu ii mai saream in aparare. Parerile sunt impartite, sa stii si tu: negative, pozitive si inexistente. Fiecare are dreptul la una. Exista democratia, dreptul la libera exprimare deoarece altfel ne-am transforma toti in niste pupindosisti sau mincinosi.
Ah, daca voiai sa fii pupata in dos, trebuia sa precizezi.
Balamutul statului vezi cum vorbesti tu de mama ca eu nu m-am luat de familia ta ok? si nici nu am chef pentru ca am si eu o educatie spre deosebire de tine
Bine bine...scuze daca te-am jignit intr-un fel chiar nu vreau sa ma mai cert cu oamnei de pe acest site dar nici nu vreau ca cineva sa se mai ia de familia mea...pace?
Cu ce scop ma faci idioata? asa ca si idee cu ce scop? ca esti tu un taran si ca nu sti sq comunici ca lumea?
Si inca o data imi cer scuze trebuia sa fiu de acord cu parerea ta
Gosh, calmează-te nici nu m-am supărat pe tine, cât despre făcut pace, uh nu mai fac asta de la 5 ani...
Dar totuși ai zis în replay că nu vrei să se ia cineva de familia ta, dar eu nu m-am luat de familia ta.
Nu la tine m-am referit m-am referit la tampitu ala care te-a aparat si nu il fac tampit ca te-a aparat (doamne fereste) il fac tampit pentru ca s-a luat de mama mea
Da am auzit de ei [forever an sone, elf and shawol] din snsd imi place cel mai mult de yuri, tiffany, sunny si jessica, din super junior de heechul iar din shinee.prea greu.de toti[jongHiun, key, taemin, onew si minho] :d. Ai auzit si de DBSK [my bias forever], sau de 2ne1, mblaq, 2pm, 2am, miss a, kara.
Da am auzit de ei ador shine il ador pe key si pe minho si din snsd imi place iury sunny si jessica! sunt niste trupe foarte bune celor care nu le plac nu trebuie sa se bage in seama MsVampirekid12 a pus o intrebare daca nu le cunoasteti atunci nu va bagatzi in sema si nu va luati de el si daca voua vaplac manele sau pop sau alcva nu inseamna ca muzica coreeana ii naspa este chiar frumoasa:X:X:X
Pfff...multumesc Doamne infarsit cineva care ma intelege!
Imi place sa stiu ca mai e cineva care asculta k-pop, imi plac fetele de la SNSD mai ales Yuri, 2NE1, SuJu, Shinee, Secret etc.
Da am auzit sunt mie imi place foarte foarte mult SHINee mai ales Lee TaeMin e super dragalas si sexy
Bună!
Normal că am auzit de ei )).
Mie nu îmi place SNSD ... Dar ascult puţin din SHINee şi Super Junior . Prima mea melodie au fost de la ei, SUPER JUNIOR - Mr.Simple :*.
Mie din SHINee îmi place de Key iar din Super Junior nu ştiu nu sunt fană... Păi, pot spune că de Henry şi Eunhyuk, nu mă pot decide ))))).