Pai in primul rand nu cred ca te afirimi prea tare daca reusesti sa il copiezi pe mj, incearca sa scoti tu pasi de dans tari, du-te la niste cursuri de dans, munceste pentru ajunge ceva!
Uita-te pe youtube poti sa le inveti.Sunt videoclipuri care te invata...
http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo&feature=related
Michael Jackson avea cu adevarat talent:((. Daca ai vrea sa faci miscari de dans ca el, ar trebui sa muncesti f mult.Adica,repetitii,coregrafi etc.:)
El a fost cel mai bun:). Eu folosesc youtube`ul, maresc ecranul si dansez pe melodii de ale lui michael.Chiar acum ma uitam la cum se misca el in Beat it:o. Fenomenal8->. Deci:
www.youtube.com
:);). Te pup:-*
Nimeni nu o sa poata sa danseze vreodata ca michael el dansa cel mai bine din toata lumea i love you michael :X :X
Gasesti pe youtube filmulete in care iti arata cum ai putea dansa....dar....nu te supara n-o sa reusesti....nimeni nu va mai fi ca el
Stai ma calm.
oricat de talentat ai fiih nu ai s poti.
MJ este unic.
las. o balta frate.
mai bine fa. ti propiul stil... daca te tine.
Asta incerc si eu...moonwalk da e cam greu. Intregul dans mi se pare f greu dar si f misto
Hai frate, daca vrea sa invete, va invata. nu a zis nimeni ca il va ajunge pe MJ, dar nici sa incerce nu are voie ca ziceti voi? las. o balta, nu stiu ce... nu frate, daca vrei, poti. normal ca nimeni nu il va intrece sau egala pe king of pop, dar sa i`o retezi omului din prima?
deefny, uitate pe youtube si inveti de acolo. daca chiar vrei sa inveti sa dansezi, mult succes.
sa nu te influenteze comentariile gen las. o balta, nu poti...
frateee scuze dar unii sunteti chiar penibili :-si
zxzx întreabă:
Billie_Jean_Ionuţ_1994 întreabă:
RyGoLeTa întreabă:
Ancuta5678 întreabă: