Pai in primul rand nu cred ca te afirimi prea tare daca reusesti sa il copiezi pe mj, incearca sa scoti tu pasi de dans tari, du-te la niste cursuri de dans, munceste pentru ajunge ceva!
Pai foarte simplu pentru mine dar pentru alti nu stiu eu pot sa fac dansuri Michael Jackson dar nu pot sa fac moonwalk in rest ma descurc eu m-am uitat la videclipurile lui si vedeam ce face si in cateva zile stiam sa fac ca el.Incercati si voi pote puteti altceva nu am ce sa va spun sincer
Ma numeasc Tony si sunt fan MJ de 5 ani...Practic Breakdance si Style Michael Jackson, chiar daca am 11 ani sunt un Coregraf, Imi fac costumele. M-am gandit sa predau cursuri pentru cei care vor sa invete secretele pe care eu l-eam dezvalut, secretele lui Michael.Pentru cine e interesat.id meu este marius_dayro_2009 tel:0734329958.App.cursurile le predau in Bucuresti.Pt mai multe informati contactacima va multumesc
Aproape am reusit sa-i fac toate miscarile.mai am una dar o voi invata de pe youtube.Fiti fericiti toti puteti doar incercati si repetati.Sigur ca nu putem fi ca. MJ dar putem incerca sa fim mai buni decat am fost inainte. Puneti miscarile va uitati dupaceea derulati in spate si incepeti sa le faceti.Asa am facut si eu. Va doresc mult succes si bafta fiti tari si nu bagati in seama oamenii ca nu poti. Aveti incredere si vei putea orce. Mult noroc la toata lumea.
Papapapapapapapapapapa.
Si uitati-va pe youtube.
!
salllllllllllllllllllllllllll
: ) Uite am aflat ca incepe acum un curs saptamanal pentru dans Michael Jackson - ai aici linkul, par a fi foarte activi baietii astia de la onebeat http://www.streetdance.ro/stiri/352-cursuri-de-dans-michael-jackson.html eu zic sa incerci
Ma numesc chelmu fernando as vrea sa invt miscarile lui michael jacasaon o sunt in aglia iar maine revin in Romania se puate sa vina un baiat sa ma invete miscarile lui michael jacasaon as vrea mult sa-l vad pe Eranest valentino strada cu zavoda nr 70 gaiocei daca se puate va multumesc. Mie mi-a placut muzica lui michael jacasaon de cand a murit dumnezeu sal ierte mie imi olace milodiile lui michal si voce lui si miscarile lui de asta am apelat o conformare sa invet miscarile mega starului
zxzx întreabă:
Billie_Jean_Ionuţ_1994 întreabă:
RyGoLeTa întreabă:
Ancuta5678 întreabă: