| PrOx a întrebat:

Cum sau de unde pot sa descarc de exemplu o melodie da sa nu inceapa de la inceput ci de la refren sau de la un anumit vers?(fundita!)

Răspuns Câştigător
| fanJBfan a răspuns:

Poti descarca un program de modificat mp3... big grin plss funditabig grin

10 răspunsuri:
| Buttercup30 a răspuns:

Descrasc-o si ia un program de editat melodii

| Yumitsu a răspuns:

Descarc-o asa cum e, mai apoi o bagi... Da n-ai unde s-o bagi... daca folosesti google chrome, baga traducerea(o sa fie rea, dar macar o sa ai inchipuire despre ce e vorba) si intra aici: www.mp3cut.ru ca mp3cut.net nu merge. zice ca are virusi dar, de fapt, e acelasi sait doar ca e in alta limba.

| fanJBfan a răspuns:

Bagi la google... download program de modificat mp3 si gasesti neaparat asa am facut eu... fundita?big grinplsSbig grin

| sKilL a răspuns:

Pai folosete un program de taiat melodii! daca ai Programul Nero, vezi ca in Complexitatea lui are un program " Wave Edit" cu acel program poti taia cum vrei orice melodie! Succes!

| RaVuL a răspuns:

Practic tai melodia
uite da-m id tau de mess da-m melodia imi spui de unde si ti-o tau eu

| LecSiee a răspuns:

Iti fac eu, big grin id clara_99n

| Sebby_6032 a răspuns:

Mai simplu ar fi daca o tai tu cum vrei. Mai intai iei melodia de pe net iar apoi intri pe mp3cut.net sau descarci un program de taiat melodii, si o tai de unde vrei tu. Programul il poti descarca de aici: http://www.filehost.ro/362049/Program_de_taiat_din_melodii_rar/

| PrOx explică:

Nu!

| Akasha90 a răspuns:

Melodiile nu se descarca asa cum vrei tu, gata taiate laughing trebuie sa ai un mp3 cutter big grin

| Geostine a răspuns:

Pai nu prea ai de unde sa descarci... Cel mai simplu e sati scoti melodia intreaga apoi sa folosesti un program si sa tai o parte ca sa inceapa de unde vrei tu