Ce să le faci, omule? Cea mai împuţită rasă de pe planetă! Să nu uităm că e vorba de chinezi!
Nu stiu dar nu o sa uit asta chiar asa sa nu ai pic de mila pai si daca pierdeam slujba mai bine ajuta-i un copil care avea o sansa la viata avea tot vitorul inainte asa soarta sa aiba si cei care treceau indiferenti pe langa ea mai ales cele 3 masini care au calcat-o pe picioare parca era invizibila chiar asa? nu se poate spuneti si voi ati fi facut la fel?
Da, si eu am boala pe chinezii mai ales pentru ce le fac animalelor http://www.youtube.com/watch?v=NMFn4t9MsiE
Hei! Mersi mult pentru fundă! Nu ştiu de ce mi-ai dat-o... dar mulţumesc oricum. Scuză-mă că nu te-am putut ajuta!
Nu vă mai căcaţi aiurea pe voi,că ce le-aţi face voi chinezilor,şi alte prostii de genul.
În China,nu prea ai voie să te bagi în aşa ceva,dacă vezi un om căzut şi te duci sa-l ajuţi,plăteşti spitalizarea,sau orice alte costuri necesită persoana respectivă.
vinovat e doar ăla de-a călcat-o,care probabil a fost tras la răspundere pentru fapta lui, şi atât. Restul, nu aveau nicio obligaţi-e s-o ajute, iar când e vorba să-mi creez mie probleme pentru a ajuta pe altcineva, probabil şi eu treceam la fel de indiferent pe acolo.
Sa sti ca daca tu nu ai fost bagat in seama nu trebuie sa te bagi singur pote ca noi avem ceva mai multa mentalitate decat tine!
1. Nu ştii să scrii
2. Ai spus doar aberaţii fără logică. Învaţă sensul cuvintelor.
Daca greseam ceva se corecta automat deci... mai ai ce comenta?
1. Robotul TPU este mai agramat decât Becali.
2. Nu corectează verbele scrise greşit şi nici nu pune virgule, pentru a spori coerenţa unui text.
Probabil tu la orele de limba română o frecai prin toaletă, că eşti praf la capitolul scris.
ShowTim3 întreabă: