| somebody211221 a întrebat:

Cum stiu daca am ureche muzicala pentru a fi tobosar?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Te poate testa un profesor de muzica sua un mizician care are experienta.

5 răspunsuri:
| somebody211221 explică (pentru Violleta2022):

Sunt la liceu tehnic nu am profesor de muzica si incep cursurile de tobosar abia pe 14 noiembrie pentru am testa urechea muzicala si vreau sa aflu cat mai repede daca am deoarece stau cu frica ca poate nu am

| Violleta2022 a răspuns (pentru somebody211221):

Imposibil sa afli cat mai repede, ca nu-ti poate spune nimeni fara sa te auda cum canti sau bati un ritm.
Iar daca nu ai ureche muzicala chiar nu trebuie sa-ti fie frica, ca nu ti se intampa nimic, viata merge mai departe si fara sa bati la tobe.

| Ganderoaica a răspuns:

Cauta pe YouTube poate gasesti video despre a-ți testa sa bati un ritm dat acolo pe tobe. Sau descarcă aplicație cu metronom și iti pui acolo masura de 4/4 (patru patrimi) sau 3/4 pe un tempo diferit de fiecare data si te testezi cu aplicatia. E destul sa bati ritmul pe masa daca nu ai vreun set de tobe.

| Usind1979 a răspuns:

Being able to distinguish different sounds and layers in music is important. This includes recognizing different instruments, understanding how they interact, and picking out the drum patterns https://houseofhazards.com

| Rares19dri a răspuns:

Nu exista asa ceva... Urechea muzicala ti o formezi in timp in general. Într-adevăr sunt unii care o au mai dezvoltată dinainte sa se apuce de muzica. Dar ideea e ca daca te atrage sa dai in tobe e suficient, vei învățata cu drag. Si la tobe nu prea e vorba de ureche muzicala, timpul e ce conteaza. Deci nu ti fa griji, oricum ar fi trebuie sa studiezi, daca chiar vrei asta