Amandoua au personalitate si stiu sa se impuna sunt bune actrite si cantarete impreuna cu Demi Lovato imi plac toate!
Buna!
Mie imi place mai mult de Selena Gomez. Dar despre Miley nu pot spune acelasi lucru. Niciodata nu mi-a placut Miley. Mi s-a parut nesuferita. iar Selena mi-a placut de ea si inca imi place. este o fata la locul ei.deci chiar imi place. Nu am ce spune importiva ei, dar impotriva lui Miley multe...
Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!
Amandoua au succes insa, sa fim seriosi, Selena e mult mai frumoasa decat Miley mie cel putin imi place mai mult de Selena
Selena gomez mi se pare o actrita buna si o cantareata excelenta dar imi place mai mult miley cyrus nu stiu din ce cauza personalitatea sa este mult mai puternica decat a selenei gomez. am vazut ca miley cyrus este vedeta anului 2010 si de aceea imi place mai mult.
Veronica si eu sunt de partea ta.Miley are o personalitate mai puternica, e independenta si descurcareata.Selena la 18 ani inca se ma tine dupa Disney Channel.Nu stiu daca si-ar mai putea tine cariera pe picioare fara Disney.Nu spun ca Selena nu ar avea ceva talent, dar Miley mi se pare mai ok.
Bai fratilor cei care sunteti de acord c veronica va place de miley.dc va place? ca e drogata? nu e un exemplu bun de luat? daca tot vreti un idol alegeti un idol bun de urmat, cu un caracter bun nu o drogata.la actorie selena este super.imi place mai ales personalitatea ei din magicienii din waverly place iar melodiile ei sunt superbe.lasati-o pe miley in pace.si spuneti ca selena se tine de disney.pai dupa hannah montana ati mai auzit ceva de ea? mai apar melodii pe youtube...asa ca mai ganditi-va inainte sa comentati.cititi despre ambele fete despre viata ei personala.da ma rog selena e cu justin...nici mie nu-mi place de el.dar ei se iubesc si asta conteaza.cn e cu mine?
La ce te referi? La cum arata, cum se imbraca cum se comporta, etc? Pai mie mi se par dragute, se imibraca superb, au o viata minunata. Din nu stiu ce motive imi place mai mult Selena Gomez . E o actrita minunata si canta frumos. Miley e mai rebela
Cum sa va placa oameni buni Selena... nici nu se compara cu frumusetea lui Miley... Miley are ochi albatsri si buze superbe.Selena si nu se pricepe la actorie Miley are 2 filme si joaca si in serial si canta magnific.Este mai rebela si provocatoare decat Selena. slabanoaga si chiar nu imi place si nu vreau sa va jignesc preferatul dar eu o ador pe minunata Miley Cyrus! Cien e c u mine >>>?
Nu criticati oamenii [ Miley sau alte vedete ] inainte sa cunasteti aceea persoana, presa vorbeste multe da nu cred ca in reviste si pe net este scris crudul adevar mie... sincer imi place de amandoua