As chema toti prietenii rockeri si as petrece pana la 6 dimineata cu AC/DC, Guns N'Roses si Bon Jovi cu boxele la maxim si cu paharele de Jack aruncate cat colo;)Apoi as continua petrecerea a doua zi si tot asa inca 3 zile;)
INCULTURA A MURIT=))
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com
Stiu si eu, cred ca as pune o intrebare aici pe TPU, care ar suna cam asa, credeti ca odata moartea acestui papagal ***, va muri si toata prostia in Romania?, eu cred ca nu, deci cred ca mar durea in "ass" de moartea lui.
Nu am nimic cu el... e si el om-fiinta.cred :-b
Dar as da o mica paranghelie!
HURA! DA chiar ii adevarat sau glumiti sa nu ma bucur degeaba ( adc chiar o murit) daca ar muri mas duce cu muzica la el. GUns n'roses sweet child o mine
Ori cu el ori fara el! Nu m-ar interesa. Daca o murit Doamne ajuta si atata
Ar fi super, nu ma intelegeti gresit nu vreau sa moara, doar ca atunci cand il aud sau oricare alt manelist, imi vine sa sparg televizorul. Oricum nu mai are mult
Nu as face nimic, adica doar pentru ca fac manele nu inseamna ca primatele nu sunt si ele fiinte ca si noi. Totusi mi'ar parea bine ca nu m'ar mai durea zilnic urechile sau alte orificii prin care intra maneaua
As chema o gramada de cantareti pop si rock in loc de inmoramntare facem "nunta" in loc de manele ascultam rock in loc de coliva mancam tort!\m/\m/\m/\m/!
As petrece un an întreg moartea lui. Urăsc manelele si urăsc manelistii.Nu le doresc moartea dar na.totuși de la o vreme au devenit chiar enervanți. Daca ar muri Guta m-ar durea undeva, scuzați expresia, dar asta e adevărul.
As zice: saracii copiii lui(toti 10) si gata adica nu m-as bucura ptk e si el tot un om si nu as face o tragedie ptk nu il idolatrizez
Mash duce cu toti rockeri rapperii si ce nasiba cu toata lumea care e cu noi... langa sicriul lui si am dansa pe muzica rock, house si hip-hop.
As afla un in ingroapa, as venii cu prietenii mei, si ne-am pisa toti pe mormantu lui.Adica cum draq ne infecteaza mintiile africanii astea x( sa moara in dumnezo-ul lor inapoi in africa de unde provin!
Dau rugaciuni de multumire! Party, urlu de bucurie, Nunta in loc de inmormantare, parannghelie, le fac in ciuda la bocitoarele lui! Macsiim! Cea mai cool intrebare
Ar fi cea mai minunata zi din ziata mea! As da o petrecere de 2 saptamani si as pune doar rock! M-as uita doar la stirea asta...Parca si vad titlul: „Guta ucis de o rockeritza din constanta"