Si eu tot la Evanescence m-as duce.
Sau la Linkin Park.
M-as duce la green day.
Majoritatea formatiilor rock legendare ori s-au destramat ori au imbatranit de nu mai pot sa cante...
Deci m-as duce la ei, baremi au concerte mari.
Probabil m-aş mai duce încă o dată la Motorhead .
Sau Anthrax, Korpiklaani...
Motorhead,Megadeth,Slayer,Anthrax,Exodus,Astea la care pot merge, dar ar mai fi si cateva la care imi este imposibil cum ar fi, Pantera, Led Zeppelin, Sepultura(cu Max si Igor).
Korpiklaani, pentru că imi place mult formaţia.
Tu la ce concert de.al unei trupe rock te.ai duce?! O seară bună.
Eu m-as duce la Evanescence sau Linkin Park, daca as avea ocazia, pentru ca ador melodiile lor
Evanescence, ai gusturi bune. Au cântat in vară la noi! A fost superb din cate am auzit eu! O seară cât mai bună.
Eu am vrut sa ma duc la concert, dar n-am mai apucat Sunt sigura ca a fost super.
O seara cat mai buna, de asemenea!
Linkin Park (desi am mai fost),Epica,Nightwish (daca ar fi Tarja in trupa),Within Temptation,Xandria sau la Nirvana. Pentru ca sunt niste super trupe,au niste piese adevarate,nu ce se face im ziua de astazi si nu cred c-ar mai veni pe la noi... Si la Nirvana m-as intoarce in timp, cand Kurt traia, pentru ca sunt fana si le ador muzica, piesele, albumele si versurile.
Eu as merge la concertul trupei "Tokio Hotel". Sunt o trupa care au multe melodii faine, mie imi plac mai toate
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: