Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Sunt multe dar cunosc si multe care ar zice ca n-are tupeu printre care si eu
@Trăie
bine spus
Justin biber e fanii mei! (lol, wtf, mori justin! )
justin biberon
"Sunt justin biberon si va prezint inima de taran"
deci...cam toate fetele posedate.
As fugi la magazin sa ia o sticla de sprite si o punga de kipsuri si as lua un portavoce si as striga daca te arunci o sa am o parere mai buna (n-ai tupeu FRAIERE)
In nici-un caz eu! Eu l-as incuraja. Bine.Hai sa nu fiu rea Dar.nu imi place de el.DELOC.
Eu in loc za zic ca n-are tupeu mas urca si las impinge ca daca n-are tupeu ne adunam degeaba. Pai ori suntem golani ori nu mai suntem? Funda? A? A?
Eu n-as lesina dar m-as urca pe cladire si l-as convinge sa nu o faca nu l-as lasa.Nu as sta ca prostele sa vad cum sa omoara
Eu sunt sigură că n-aș leșina...Nu mă dau în vînd după Justin, nu-l urăsc dar nici nu-l iubesc. Să se întîmple asta nu m-ar afecta absolut deloc. Lasă să fie!
Doamneeee
Eu sincer l-as incuraja s-o faca, biberon e un prost si muzica lui e de 2 lei ca si el, in plus dupa cum a zis DarKMirrOr o punga de popcorn si o sticla de pepsi ar fi o nemaipomenita ocazie de a-l vedea pe biberon ZDROBIT!
Pai eu si my BFF :suc popcorn gustari din astea si scaune si:NAI TUPEU ESTI FRAIER:p