Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Sincer, eu nu as lesina nu vad nimic special la fiinta aia. E pur si simplu un baiat ca toti ceilalti cand imi u. ad prietenele ca sunt moarte dupa,, faimosul'''Justin Bieber, ma ia cu rau.
Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Cola; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa punk le-as baga la fanele lui; punk si rock \m/!
Ce atata zarva pentru ala
ce tot aveti
e un tanc mai e si urat
stiu eu cateva fane de ale lui stau prin fata blocului si au maxim 10 ani si il idolatrizeaza si pe asta si pe Hanna Montana ) domane ) parca ar fi un Alex Velea :X :X
Pt un ciudat ca ala nu cred ca si-r sacrifica nici-o fata mai ales eu. Justin Biber e doar un obsedat
Fanele lui bineinteles. eu in plus. as fi bucuroasa sa sara. si mai ales sa si moara )))))))
Mmmm @andy04, eu sunt fana. Si nu, nu as lesina
Majoritatea fanelor NU ar lesina.
A si apropo sunt 6 milioane de fani pe twitter, 18 pe facebook. Just saying!
As lesina eu. Dar stii de ce?
Moaaama Justin Bieber sare de pe cladire. Nu pot sa cred! Mi s-a implinit dorinta! Atunci as lesina de fericire si cand m-as trezi, as tipa: N-AI TUPEU!
Ati innebunit lumea cu Justin Bieber. Chiar nu gasiti pe altcineva? Eu una is satula pana peste cap de el.
Eu m-as pune putin mai incolo de cladire pe un scaun cu niste popcorn, si niste suc, si as spriga "N-ai tupeu".
Ce flatat s'ar simti JB daca ar vedea asta Nici nu s'ar gandi sa se mai arunce la cata bucurie ar provoca.asta nu are tupeu sa se arunce nici de pe scena... d'apai de pe o cladire