| orlando_7324 a întrebat:

Dan Balan canta mai bine solo sau cand era in Ozone?

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Imi plac mai mult proiectele lui solo. Nu stiu de ce, dar nu-mi placea mai deloc "O-zone". Avea ceva, ce ma irita la maxim. Poate textele pieselor ("...helo, sunt eu, Picaso, ti-am dat bip si sunt voinic, dar sa stii nu-ti cer nimic..."), care erau/sunau OK, doar daca NU intelegi romaneste (scuza, Dane). oh go on Acum in schimb, imi place foarte mult de el, de ceea ce face. A stiut sa-si puna calitatile in evidenta si sa cucereasca aproape o lume intreaga cu piesele lui. Respect!

| Bacemi a răspuns:

Nu cred ca e o diferenta extraordinara. Cu siguranta acum canta mai bine pentru ca daca el canta solo cu siguranta a fost nevoie sa lucreze mai mult. Si ceilalati baieti se descurca bine. Imi plac toti. Si Radu si Arsenie merita apreciere.

| Puiutz a răspuns:

Si, si big grin.
Dar acum solo se descurca foarte bine, mie cel putin imi place mult de el si consider ca e talentathappylove struck.
Oricum pacat ca s-a destramat formatiasad...eu cred ca ar fi avut succes, dar ce sa facem, asta estraight face.

auran
| auran a răspuns:

In ambele variante se descurca bine... dar si ceilalti doi au voci bune.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Se descurca foarte bine solo, are melodi superbe.

| anad a răspuns:

Mi-a placut trupa Ozone, dar si solo a ocupat primele locuri ale clasamentelor muzicale atat din Romania, cat si din strainatate mai ales la inceput.

| Silvia a răspuns:

Solo.

| Symona a răspuns:

Cred ca solo...acm are niste melodii bestiale
happy
winking

| Elena1234456 a răspuns:

A ales cariera solo.Si a facut foarte bine.Melodiile lui sunt ritmate, foarte bune. Dar duc putin si dorul trupei Ozone happy.

| andreii2 a răspuns:

Imi place mai mult solobig grin

| Alice_6278 a răspuns:

Acum el cinta mai bine deoarece isi arata frumusetea vocii :d

| ilovemusic a răspuns:

Ii mergea bine si in ozone, dar se descurca foarte bine si singur, parca mai bine singur.

| laraxlena a răspuns:

Cu Ozone avea mai mult succes, dar se descurca mai bine solo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S descurca bine el d obicei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi place foarte mult solo, are niste melodii indragite de toata lumea, is foarte-foarte fainelove struck.

| Byutzza96 a răspuns:

Mai bine solo... cel putin mie una imi place mult mai multhappy

| andraalexa a răspuns:

Solo