Te-aş fi ajutat cu plăcere, dar se pare că asta nu e cea mai mare problemă a ta.
Vezi ce faci cu româna, că scrii ca un sac plin cu căcat.
De fapt majoritatea greselilor pe care le-am comis nu sunt pentru ca-s eu proasta si nu stiu cum se scrie dar pentru ca scriu de pe ipad si mai incurc si eu tastele
Ce tare. Deci tasta K este între C şi A, de asta o apeşi mereu.
Greşelile tale nu sunt doar simple greşeli de scris. Tu habar nu ai să legi două cuvinte care să sune cât de cât coerent.
Din cate observ tu vrei chitara electrica dar de fapt nu sti sa canti la chitara rece deci nu prea vad rostul ..Nu cred ca ar trebui sa ati cumperi o chitara doar daca vrei sa inveti sa canti atunic i-ati una acustica
Bun, toata lumea vrea sa cante la chitara...pacat ca nu toata lumea poate. Mai bine...inveti limba romana si apoi sa canti la chitara. Apropo ..am inteles ca ai ipad. Nu trebuie sa repeti de 374327 ori.
Apropo toata lumea stie limba romana si eu stiu franceza, engleza si romana si fac cursuri de chitara si pian
Felicitari. Primesti un os. Pacat ca raspunzi dupa 2 luni >.> Ca sa fiu mai explicit, pune mana pe gramatica limbii romane. Multumita? A da..nu ai inteles ce vroiam sa spun...degeaba faci cursuri daca nu ai talent.