| AmandytaErhan a întrebat:

De anul nou vreau sa primesc cadou o chitara, eram sigura ca vreau electrica sunt indragostita in ea, mereu ma imaginez ca cant la ea, deja ma visez cantand, toata ziua ascult coveruri facute la chitara electrica pe youtube si cand cateva acorduri pe ipad la app cu chitara, insa ai mei nu prea vor sa-mi ia pentru ca nu li se parevca suna bine, in plus trebuie sa cumperi si dinamice si nu am acces la un calculator numai la ipad iarvchestiile prin care o poti conecta iale cine stie din ce colt al lumii.
Chitara acustica imi e atat de straina, mi se pare ca no sa ma descurc sa cant la ea, nu de alda da pen k no sa-mi placa si no sa-mi dau silinta. Nu stiu ce sa fac, sa-mi cumpar acustica si de aia electrica peste cativa ani sau sa gasesc o modalitate sa-mi iau elevtrica, ziceti si modalitatea daca va da in cap. Ms anticipat, funda garantata.

7 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Te-aş fi ajutat cu plăcere, dar se pare că asta nu e cea mai mare problemă a ta.
Vezi ce faci cu româna, că scrii ca un sac plin cu căcat.

| AmandytaErhan explică (pentru Woodenpints91):

De fapt majoritatea greselilor pe care le-am comis nu sunt pentru ca-s eu proasta si nu stiu cum se scrie dar pentru ca scriu de pe ipad si mai incurc si eu tastele

| Woodenpints91 a răspuns (pentru AmandytaErhan):

Ce tare. Deci tasta K este între C şi A, de asta o apeşi mereu.

Greşelile tale nu sunt doar simple greşeli de scris. Tu habar nu ai să legi două cuvinte care să sune cât de cât coerent.

| nowar a răspuns:

Din cate observ tu vrei chitara electrica dar de fapt nu sti sa canti la chitara rece deci nu prea vad rostul ..Nu cred ca ar trebui sa ati cumperi o chitara doar daca vrei sa inveti sa canti atunic i-ati una acustica happy

| StJimmy a răspuns:

Bun, toata lumea vrea sa cante la chitara...pacat ca nu toata lumea poate. Mai bine...inveti limba romana si apoi sa canti la chitara. Apropo ..am inteles ca ai ipad. Nu trebuie sa repeti de 374327 ori. happy

| Lungu_Andreea_1999_qQ9U a răspuns (pentru StJimmy):

Apropo toata lumea stie limba romana si eu stiu franceza, engleza si romana si fac cursuri de chitara si pian

| StJimmy a răspuns (pentru Lungu_Andreea_1999_qQ9U):

Felicitari. Primesti un os. Pacat ca raspunzi dupa 2 luni >.> Ca sa fiu mai explicit, pune mana pe gramatica limbii romane. Multumita? A da..nu ai inteles ce vroiam sa spun...degeaba faci cursuri daca nu ai talent. happy