Muzica populară de pe Etno e Inna pentru bunici. Nimic interesant din punct de vedere compozițional sau liric.
Pentru ca in muzica populara nu e vorba despre droguri, party hard, futai si alte treburi de genul.Cu alte cuvinte nu le trezeste instictele de animale.
Cine-a zis asta? Sa-l vezi pe frate-miu cand ii beat ce suspina pe muzica lautareasca.
Pentru ca acum cei tineri, cred ca daca asculta muzica populara se fac de ras, asaca mai bine asculta rapp/hip hop fara sa le placa, dar daca e la moda trebuie sa asculte ca sa nu para prosti desi lor nu le place, daca intelegi.
Eu cant muzica populara de 3 ani si pentru mine asta a insemnat mult referitor la alegerile mele in legatura cu muzica... De atunci m-am axat pe asta si de fiecare data cand vreau sa ascult muzica, ascult populara... Conteaza foarte mult sa si canti pentru a vedea daca iti place acel gen! Multumesc pentru raspunsuri!
Asculta argatu /subcarpati, ei au reusit sa integreze folclorul in operele lor.Si au facut chiar o treaba buna http://www.youtube.com/......ttp?/watch Datorita lor mi-am dat seama cat de frumos e folclorul romanesc, si cred ca asta e scopul lor :de a trezi in tineret placerea de a asculta si acest gen de muzica ^_^
Pentru ca Justin biberon si pentru ca directia gresita (one direction). nici mie nu imi place muzica populara dar o respect. dar nici biberon si nici o directie nu ascult
Ioanagrrrr întreabă: