Pentru ca acum cei tineri, cred ca daca asculta muzica populara se fac de ras, asaca mai bine asculta rapp/hip hop fara sa le placa, dar daca e la moda trebuie sa asculte ca sa nu para prosti desi lor nu le place, daca intelegi.
Muzica populară de pe Etno e Inna pentru bunici. Nimic interesant din punct de vedere compozițional sau liric.
Pentru ca Justin biberon si pentru ca directia gresita (one direction). nici mie nu imi place muzica populara dar o respect. dar nici biberon si nici o directie nu ascult
Pentru ca in muzica populara nu e vorba despre droguri, party hard, futai si alte treburi de genul.Cu alte cuvinte nu le trezeste instictele de animale.
Cine-a zis asta? Sa-l vezi pe frate-miu cand ii beat ce suspina pe muzica lautareasca.
Asculta argatu /subcarpati, ei au reusit sa integreze folclorul in operele lor.Si au facut chiar o treaba buna http://www.youtube.com/......ttp?/watch Datorita lor mi-am dat seama cat de frumos e folclorul romanesc, si cred ca asta e scopul lor :de a trezi in tineret placerea de a asculta si acest gen de muzica ^_^
Eu cant muzica populara de 3 ani si pentru mine asta a insemnat mult referitor la alegerile mele in legatura cu muzica... De atunci m-am axat pe asta si de fiecare data cand vreau sa ascult muzica, ascult populara... Conteaza foarte mult sa si canti pentru a vedea daca iti place acel gen! Multumesc pentru raspunsuri!
Ioanagrrrr întreabă: