Nu cred ca se va opri cineva din a-si asculta muzica doar pentru ca cineva are o astfel de parere.
Oamenii sunt liberi sa aiba pareri diferite.De exemplu daca cineva vine cu o astfel de parere ii poti pune direct eticheta de idiot, fara a-ti mai faci griji ca ai fi putut gresi.
Fiecare padure are uscaturi.Este valabil si in cazul rockerilor si a rapperilor si a manelistilor etc.Cine spune asa ceva probabil este un idiot/idioata.Nu poti caracteriza neaparat o persoana dupa genul de muzica pe care il asculta.Nu ar trebui sa asculti de astfel de persoane inculte.
Tocmai, nu ascult. Dar începe să mă dispere chestia asta. Și eram curios să văd la ce le ajută inculților să comenteze despre preferințele altora, atâta timp cât noi nu i-am pus să sugă asfaltu și nu le-am făcut nimic rău. Ne judecă fără să cunoască o boabă din ceea ce facem.
Bună.
Oamenilor le place să critice, indiferent de ce ar fi vorba şi de multe ori oamenii sunt clasificaţi de genul muzical pe care îl ascultă.
Eu ascult rock şi prietenii mi-au spus că sunt mai diferită din cauza asta. ^^. Şi nu am nici o problemă; poate să mă judece lumea, important e să fiu cine vreau, nu cine îşi doresc ei.
Doar pentru că îţi place un gen de muzică mai puţin ascultat astăzi, în acest caz rock-ul, nu înseamnă că eşti bătăuş sau satanist. Nu cred că ar trebui să te deranjeze atât de tare părerea altora; aşa sunt oamenii, mereu critică ce îi deranjează sau ce le atrage atenţia.
O seară bună!
De la creştinism, la conservatorism (nu că astea două sunt ideologii/concepte rele, ci doar stupide dacă sunt forţate peste voia tuturor), la comunism sau altă ideologie politică ce dorea uniformizarea populaţiei să fie toţi drone, la simplul fapt că majorităţii oamenilor le este frică de tot ce este 'nou' şi e prea complicat să priceapă pe loc, se crează preconcepţii, care categorizează rockerul ca fiind o persoană paria, cineva agresiv şi în care nu trebuie să te încrezi, deoarece, în multe cazuri, rockerii sunt atei sau agnostici (deci diferiţi faţă de majoritatea creştină), rockerii se îmbracă altfel, rockerii se deosebesc prin comportament de restul populaţiei, sunt nonconformişti nedorind să se complacă în urmarea turmei etc. Toate acestea fac pe cineva care nu a auzit de rock să considere că rockul e ceva nociv faţă de modul său de trai, şi va ajunge să clasifice rockerii ca fiind satanişti, bătăuşi sau alte nebunii.
Să contracarezi astfel de preconcepţii e uşor totuşi. Puţină omenie ajută extrem de mult în a arată altora că nu doar eşti om ca şi ei, ci că ai şi nişte calităţi foarte dezirabile.
marcelcuceritorul întreabă: