| mihnea173 a întrebat:

De ce este nevoie pentru a infiinta/a forma o trupa? Cel mai explicit si lung raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| mariamarybu a răspuns:

In primul rand o trupa nu se poate infinta fara 2 chitaristi (la bas, acustica sau clasica), instrumentele de percutie si binenteles bateristul(tobosarul), poate un pian pentru a da un sunet mai placut muzici sa nu fie chiar rock sau alt gen de muzica. Totusi pentru a-ti infinta o trupa trebuie mult talent, mai ales vocalistei sau vocalistului. nu doar ore de canto individual ci o scoala de muzica unde inveti pe langa canto sialte instrumente care te vor ajuta sa scrii cantece pentru trupa. adica daca nai versuri nai cantec. iar cand spun cantec ma refer la partitura. e greu sa scrii un cantec pe note pentru a putea fi cantat si la chitara s la tobe poate chiar si la pian. trebuie sa faci cumva ca sunetele sa formeze o adevarata fraza nu cuvinte despartite prin virgula.
Iar daca intr-un final observi ca voi chiar cantati foarte foarte bine, nu v-ar strica un concert al trupei in sala scolii de concerte(daca scoala ta are una). iar de-acolo daca vine lume, ma refer la elevi, profesori, la o scoala de muzica chiar vin sponsori care sa sponsorizeze trupa si sa o faca cunoscuta in lume. nu poti sa-ti bagi trupa printre artisti daca nu ai sponsor. ei bine eu ti-am spus cam de ce ai avea nevoie sa formezi o trupa dar cum sa tio faci e alta treaba.
Daca nu cunosti oameni care sa cante la instrumente, sau daca tu canti la un instrument si vrei clegi de echipa pentru orchestra si vocalista sau vocalistul sau daca doar vfrei sa scrii cantecele si vrei sa ti le pui in aplicare, trebuie sa faci afise in care sa dai anunturi ca de exemplu:" se cauta ...preselectie :locul ora, ziua.luna.anul.iar dupa pui numele trupei sau informatile tale de contact. iar cand vezi ca esti gata, tia ales coechipierii, va apucati de munca. dupa, ca sa va lansati pe piata, trebuie sa tineti uin concert asa cum am mentionat mai sus la care trebuie sa apara sponsori(cestia vin de exemplu daca vad un afis e care scrie :" lansarea trupei nu stiu care locul.ora,ziua, luna, anul. iar dupa acesta, sponsorl va va explica din perspectiva soubizului ce-aveti de facut.
eu sunt la liceul de muzica. cant la pian si chitara iar pe langa cand din voce(canto sau cor ). bafta cu trupa ta. daca chiar tiai pus in cap sa-ti faci una tinete de planul acesta pana va da roade. merita, dar trebuie si sa-ti placa ceea ce faci nu trebuie neaparat sa va lansati ci doar sa fiti de exemplu trupa scolii. incepeti pas cu pas si veti ajunge departe.
apropo eu sunt din timioara laughing bafta multa

3 răspunsuri:
| mihnea173 explică:

O_0 waw mersi!

| wdylf a răspuns:

Hei as vrea sa intru in trupa..Mai e valabil?

| Doctorfishadi a răspuns (pentru wdylf):

De unde esti ca fac eu trupa?