Nu Stiu. sunt urate! funda`` nu stiu cum sa scapam de ele au ajuns si in America! funda?
Din același motiv pentru care există muzică de cocalari precum house, rap comercial etc. Ca să prostească populația Terrei.
Baftă
Pentru ca atunci cand ne sta voma in cat mie si lui Apache sa o scoatem mai usor...mai e si varianta cand stam pe tron si nu iese nimic;)
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
ăăăăăăăăă
*se strofoacă să găsească un răspuns inteligent*
A! Să se dea alţii mari si tari că au mai multe, cred.E cel mai logik.
Sa intrebe prostii ca tine...hai sa fim seriosi! Daca nu iti place...nu asculta in p**. Da? Acuma stiu ca o sa imi dati Stupid si Nefolositor dar stiu: ADEVARUL DOARE!
Din cauza cocalarilor...
Si pentru ca nu au mai avut ce inventa...Au inventat manelele.
Pentru ca exista cocalari si pitipoance. Fara cocalari=fara manele.
Iti imaginezi cocalari rock ?
Aaa, da, si @xcel9:manelele nu au ajuns in america "
Incearca tu sa canti manele in engleza
Din cauza ca niste "inteligenti"(sa nu le spun pe nume) si-au dat seama ca fiecare are muzica lui asa ca s-au gandit sa o faca si ei pe a lor. Au luat influente din stanga si din dreapta au mai adougat cateva grama (pardon tone) de prostie si BOOOMM! Asa s-au inventat manelele.
Klaus, nu a spus neaparat ca nu ii place sau ca ii place. A intrebat doar de ce s-au inventat. Si precum ai spus si tu: daca nu te interesa intrebarea aceasta si nu aveai de gand sa ajuti de ce te mai obosesti sa dai raspunsuri tampite? Nu cred ca sunt singura care e de acord.