Eu nu pot spune ca-l urasc pe Justin B., el e doar un copil rasfatat, n-am nimic cu el, am cu fanii astea disperati ce se tot holbeaza la pozele cu el de parca ar fi un sfant.Am vazut destule prostii pe care le-au facut unele fane de-ale lui, si crede-ma ca nici nu-ti poti imagina asa ceva .
Eu nu ascult muzica lui pentru ca consider ca nu are talent si pur si simplu nu imi place vocea lui.
Eu una nu-l urasc.Dar nici nu-l simpatizez.Asta fiindca nu ma prea dau in vant dupa artisti care se adreseaza tineretului.Asta e.
Noi nu il uram suntem influentati de cei din jurul nostru care spun din minut in minut :"Justin Biber e un gayyyyyyy.huuuaaaa" sau alte chestii.Pentru a parea mai interesant spui si tu acelasi lucru,,
Nu il urasc.Nu il plac.Nu l-am placut niciodata.
Nu are talent.Este doar un tip rasfatat care are fani nebuni prin toata lumea si asta il face sa fie fitos.
Pur si simplu nu e o raritate in muzica, ca sa fie asa de iubit.
"il urâm"
Adică tu nu ştii de ce îl urăşti?
Iar eu, doar pentru că vreau să arunc cu benzină pe el şi să-i dau foc nu înseamnă că îl urăsc.
Unii il considera o fetita, altii spun ca e un copil rasfatat, altii isi bat joc de numele lui (de exemplu:Justin Biberon).
Mie una nu-mi place pentru ca mi se pare fitos, baiat de bani gata. Plus ca vocea nu-l avantajeaza, nu are nimic special in ea. Pune-l ca cante mai mult decat "Baby, baby, ooh" si cred ca va scadea numarul de fani. E drept ca eu niciodata nu l-am auzit cantand ceva mai complex, daca a facut-o. Eu zic ca e un motiv ok.
Justin Bieber e doar un baiat de bani gata care a fost ales de un producator pentru chipul lui de copil gay, care unele fete cred ca arata magnific (preadolescente de 9-12 ani care stau toata ziua pe net si nu stiu ce inseamna muzica). Poponaru' ala nu are deloc talent. Toata asa-zisa lui muzica e o zmiorcaiala tratata cu tone de auto-tune intr-un studio profesional de inregistrari.
Ba stiu de ce il urasc. Pentru ca ii un gay tampit, cu foarte multe fane disperate care se uita la el ca la un sfant de parca ar fi cine stie ce. Nu zic ca nu are voce si imi plac cateva melodii ale lui, dar e un prost fitos.