OOOh stiu sentimentu`.
Colegele astea din clasa/scoala de la mine numai rah*turi de astea de la radio asculta...
Nu doar tie.Dar ar fi trebuit sa vezi pana acum,ca asa considera ei ca este normal,ca o melodie trebuie ascultata doar ca e noua,e cool, si ca da bine daca o asculti.Ei au spiritul de turma in sange, noi nu.Vei vedea peste 3-4 luni,poate chiar mai devreme, alta melodie "de senzatie" si asta(nici nu merita sa-i pronunt numele) va fi uitata, si toti vor spune dupa aceea ca e veche.Asa e societatea,in cautare de nou,si de niste elemente usor digerabile, potrivite pentru creierasul lor. Obisnuieste-te cu ei, si continua sa asculti muzica buna.
Cultura lor muzicala este zero,reactioneaza ca o turma de maimute sub studiu,li se da o minge rosie,sar toate pe ea,se bat,se omoara care s-o castige,pana la urmatorul obiect nou,o esarfa galbena,de exemplu,cand mingea rosie e uitata si parasita intr-un colt.
Obisnuieste-te cu asemenea manifestari,ignora-le,invata sa te aperi de ignoranta celorlalti,iti faci un bine personal.
Toti acestia,mai devreme sau mai tarziu,se vor trezi ascultatorii resemnati ai lui Gutsa and comp si nu vor intelege in ce consta farmecul vietii,unde a disparut si de ce.
Muzica e arta, cultura si forma de viata, te va modela atat cat ii permiti.
Fa-ti favoarea si pastreaza-ti standardul ridicat!
Muzica de calitate(si nu numai)este nascuta dintr-o educatie si o autoeducatie de calitate.Ca atare, ea reflecta cultura, educatia si principiile noastre in viata.
Nu te mai enerva si nici o clipa sa nu te simti frustrata, pentru ca va veni vremea cand prostia si incultura vor fi obiectele tale de amuzament.
Dacă peste tot ar fi numai miere, n-am mai ști să-i apreciem gustul.
Bucură-te că nu ești că ei și că ai evoluat de la stadiul de maimuță! Unii mai au mult...
Ma bucur ca am descoperit muzica adevarata de la varsta asta, crede-ma.
crisbebe întreabă: