Ce muzica buna exista intre 2000-2007?
Sunt cateva melodii...dar cred ca au existat la fel de multe rahaturi ca si acum.
Muzica bună promovată între 2000-2007, este exact același căcat cu asta care se promovează acum.
Ce parere am eu? Muzica buna inseamna 1960-2000.Intr-adevar muzica din ziua de azi e o poluare sonora si din pacate nu e nimic de facut in legatura cu asta.
Pentru ca generatiile noi nu mai apreciaza ce e bun si normal, ci numai porcarii si astfel au schimbat tot ce e frumos pe lumea asta.
Pentru ca IQ-ul, cunostintele si bunul simt au scazut toate exponential odata cu cresterea teribilismului si a jmecherismului la nivel de buzunar.
Nu este aceeasi. Pot sa iti dau o lista mare de melodii bune din acea perioada, dar sunt putine cele pe care ti le-as putea da.
Nu că aşi fi vreo fană a muzicii vechi dar dacă tot vrei să şti. în ziua de azi muzica asta estecea mai promovată deoarece majoritatea adolescenţiilor-tineriilor ascultă acest gen de muzică. Şi probabil că va dispărea dacă cineva nu se va trezi şi va face din nou acea muzică. Cam asta a fost părerea mea, fundă?
Adry întreabă:
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: