| superpissy40 a întrebat:

De ce nu va place Rebecca Black-Friday? Funda!
Mie chiar imi place!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi să vedem:
- nu are voce de niciun fel, iar dacă aia e modificată înseamnă că şi aparatele alea s-au stricat când au redat înregistrarea.
- transmite un mesaj idiot, neinteresant, de grădiniţă: cât de frumoasă e vinerea, că e la sfârşitul săptămânii... foarte captivant, aha, mai captivant este să priveşti cum creşte părul de pe picioare. Mai pe scurt, un fel de manea. În ritmul ăsta, o să ajungă să cânte o melodie despre cum îşi schimbă ea chiloţii
- unii spun că are un aspect ce lasă de dorit, dar mie nu îmi pasă de asta
- a ajuns celebră foarte repede, în mod negativ, ori alţii se chinuie o viaţă să îşi demonstreze talentul şi nu au loc de toate scursurile societăţii care prind publicului deoarece lumea se amuză pe seama lor. Cum e la noi Roxy Manelista, Fernando de la Caransebeş, etc.

Suficient?

| Downfall a răspuns:

Sper că glumeşti? Aia numa' voce sau talent n-are
E un fel de justin bieber variantă feminină
Dar dacă ţie îţi place, poţi s-o asculţi din partea mea că nu-mi pasă

| Dumnezău a răspuns:

Pentru ca e mai sub-retarda ca tine,fatuca! Auzi la ea, pissy, pai pissy,****** sfanta **** ca iti place asa ceva!

| superpissy40 explică (pentru Dumnezău):

Glumeam! Nici mie nu imi place! Friday e un cantec de gradinita grupa mica.

| Dumnezău a răspuns (pentru superpissy40):

Da,da,amu scoate-te cat mai subtil cu putinta.N-am ce zice! Avatarul tau si nick-ul tau, in special nick-ul imi arata ca esti pasibila de a asculta Rebecca Black.

| superpissy40 explică (pentru Dumnezău):

Da si nick-ul tau e super "marfa"! Dupa nick se vede ca esti pro Dumnezeu si dupa avatar se vede ca esti antiDumnezeu! Asa ca bye bye Dumnezau sau cum te-o chema.Sa vina Mos Ene pe la gene!

Întrebări similare