Deoarece in general lumea, societatea din ziua de azi pune etichete in necunostinta de cauza...
Daca nu aveau tricouri cu pentagrame desenate, tatuaje ciudate si comportament deviat si erau doar niste rockeri ce poarta tricoul trupei favorite, par lung si negru atunci inseamna ca persoana de i-a numit drept satanisti este in lumea ei.
Am vazut lume pe strada care se uita ciudat la mine cand imi suna telefonul asa https://www.youtube.com/watch?v=5abamRO41fE
dar ciudat nene, ar fi vrut sa ma ia de mana si sa-mi toarne niste apa sfintita pe gat
Lumea e superficiala
nici macar nu stiu ce inseamna satanism, nu stiu ca si ei au anumite legi
Rupti la nivelul fundului? de li se vede jumate de " popou"?
Sunt crestina, deci iti dai seama ca nu-mi pare bine sa fiu numita " satanista".
Incearca sa nu mai interactionezi cu oamenii prosti.imi plac rockeritele, atat timp cat au parul lung si n-au pierce-uri.M-ai castigat.
Eu fac doar misto de tine fata de "amici" tai religiosii care sunt siguri de asta
Il am mediu spre lung si as cam vrea un pierce si 3 cercei .
Dar mai incolo, nu acum. Poate pana atunci ma si razgandesc .
Multi "amici" de ai mei nu sunt religiosi, foarte putini .
E la moda ca dupa 14-15 ani sa faci misto de religie.
Important e sa faci ceea ce crezi ca e bine(indiferent daca e bine sau nu).sa urmezi intotdeauna crezul tau,indiferent de parerile oamenilor. Oamenii,chiar daca e bine sau nu e bine ceea ce faci vor interpreta intotdeauna in mod negativ.
Nu-mi plac fetele cu pierce, iar majoritatea baietilor sunt de acord cu mine, dar daca tie iti place, fa ceea ce simti.
Totusi, te accept oricum.suntem prieteni de 4 luni
Nu credeam ca ai sa-mi zici asta vreodata la cum imi raspundeai.
Nu mai aveam mult si-ti dadeam si ignore .
Eu? ))
Sunt foarte orgolioasa. N-ai sa vezi.
Doar daca mi-as da eu seama ca a fost ceva pueril sa-ti dau ignore, doar atunci te-as fi scos, dar rest...Cum face Ray, cine intra la ignore nu mai iese .
Nu ai fi fost tu atat de cruda.nu mi-ai fi facut una ca asta...si chiar de-ai fi facut-o, scapam eu de pedeapsa.nici inchisoarea nu ma tine captiv.
"in loc sa ma potoleasca, inchisoarea m-a inrait
ca leul din cusca dupa prada am iesit"
nu-mi da ignore.
AceOfSpades întreabă:
Ancuta5678 întreabă: