Deoarece in general lumea, societatea din ziua de azi pune etichete in necunostinta de cauza...
Da,da,tu asculti doar Nixon.
Cred ca voi pune o intrebare asemanatoare "de ce daca ascult manele zic oamenii ca sunt cocalar?"
Nuuu. Imi place fata lui Nixon, dar nu ascult foarte des Framing Hanley ( el e solistul).
Nu prea am un raspuns la intrebarea ta
Probabil as zice : " pentru ca esti" .
Pentru ca pe albume e o arta mai putin ok, la fel si pe tricouri. Pentru ca canteratul grohaie in ultimul hal fapt ce sperie oamenii. Pentru ca poarta masti. Nu mai fi un mucos care tocmai s-a apucat si el sa asculte rock dupa ce s-a plictisit de Smiley si ignora astfel de observatii ale oamenilor. Evident, vorbesc de death metal si subgenurile astea mai brutale pentru ca lumea cand zice ca rockul e satanist la aia se gandeste. Sa fim seriosi, Gorgoroth, Dying Fetus, Altar Of Plagues, Behemoth, Morbid Angel, Marduk, Dark Funeral nu sunt tocmai niste nume care inspira bunatate si voie buna.
Pff.Ce lume.Să se uite ciudat când îți sună slipknot?
https://www.youtube.com/watch?v=w64G3y7A6z4
Așa mai zic și eu.
Pentru ca Rockerii prefera imbracamintea neagra, chiar daca nu sunt in doliu. Poarta tricouri cu trupe, unde mai vezi cate o furca, cate un corn sau cate un dracusor. Dar motivul principal ar fi faptul ca ne comportam ca si "satana" Personajul din biblia crestina, Lucifer, A fost un inger oarecare, pana in momentul in care a decis ca nu vrea sa fie un tipar, ca vrea sa gandesca pentru el.Si atunci a fost etichetat si numit rau. Pentru idiotii de rand, orice nu este o copie dupa alta copie este gresit.
Pai, eu am gasit multe melodii rock chiar faine si mi-au placut, insa unele melodii, chiar de aceleasi trupe cantate, vorbeau de satana si il preamareau. Am fost contrariata mult timp... nu inteleg de ce trebuie sa bage pe satana in muzica. Poate de aceea multi rokeri sunt considerati satanisti, pentru ca au cel putin o melodie omagiata lui. Pacat ca isi strica reputatia... Eu voi asculta doar unele melodii care nu au un asemenea topic.
AceOfSpades întreabă:
Ancuta5678 întreabă: