What what what? Cine spune asta?
Aberatii
Si eu ascult muzica rock (printre altele) si chiar imi place :X si intotdeauna am preferat compania unui rocker decat pe cea a unui manelist
Cred ca nu depinde de muzica pe care o asculti ca sa fii dezordonat ci pur si simplu asa esti , cat despre fite... depinde de personalitatea fiecarei persoane Nu poti cataloga oamenii doar dupa muzica pe care o asculta fiecare are o personalitate speciala indiferent de cat de dezordonat este
@godyx explica-mi si mie de ce sunt rockerii slinosi? pentru ca asculta rock? pentru ca au un stil diferit? ai cunoscut vreodata un rocker dincolo de aparente?
Oamenii care discrimineaza alte persoane doar din cauza stilului sau genului muzical pe care il prefera vor doar putina atenite sau sunt imaturi sau nu pot accepta faptul ca exista si oamnei "altfel"
Poate ca uni sunt.alti nu sunt. Cunosc o multime de oameni si vreau sa iti spun ca sunt foarte de treaba nici de cum fitiosi. Dar la dezordine vai de capul lor si al meu
Poate ca nu ai cunosc rockerii clasici sau cei cu minte.Ai gasit oarecum acei oameni care se asucnd in spatele unei masti
Vor sa para interesanti.Nu le place stilul si incearca sa convinga 'adeptii' sa renunte intr-un fel la nebunia lor !
Nu! in nici un caz rockerii Nu sunt dezordonati sau fitosi... Poti fi manelist dar un manelist dezordaonat si fitos si ce rezulta ca Rockeri sunt asemanati cu manelistii... Nici vorba !
Eu ascult rock de ceva timp e genul in care ma regasesc si nu consider ca trebuie sa iau in seama ce abereaza unii
Eu sunt rockeritza si nu sunt fitoasa dezordonata. poate mai sunt si eu ca nu's perfecta la 19 ani si respect gusturile fiecaruia indiferent de ce asculta, nu ma impiedica asta sa critic sau sa arat cu degetu ca ala/aia e asa ca nu asculta acelasi gen de muzica ca si mine! [-x
Pentru nu exista educatie si intelegere.
Uneori ma intreb oare ce gandesc oamenii care`i critica. Ce le pasa lor? Asculta ei rock?
Rockerii sunt oamnei"normali" doar ca asculta un gen de muzica mai diferi si se imbraca de asemenea.
-->Multi spun ca sunt dozordonati, fitosi doar pentru ca aud si ei la altii cum comenteaza.
-->Pe de alta parte spun asta pentru ca majoritatea rockerilor sunt asemanati cu "emo". Si cum aproape toti au o parere oarecum proasta despre emo.au o parere proasta si despre ei.
-->Poate ca pur si simplu cunosc un rocker care chiar este fitos si dezordonat si ii judeca si pe ceilalti fara sa-i cunoasca!
. Cum am zis:Lipsa de educatie si intelegere.
Pai nu spun...doar ca sunt murdari
dar eu nu spunchiar daca nu ascult rock
nu trebuie sa ii marginalizam sau criticam pe altii pentru ce fel de muzica asculta
se spune ca sunt murdari pentru ca era o moda mai demult...cu rockerii
alexalx1234 întreabă: