Este un cantaret care a muncit sa ajunga acolo unde este.
Imi place de el pentru ca are o voce extraordinara si chiar daca voua nu va place peste cativa ani o sa aiba o voce mult mai frumoasa ca cea de acum, Are un par super tare si e super dragut cand si-l arunca intr-o parte.Are un zambet de milioane(scuzati-mi expresia) :X
Melodiile lui sunt extraordinare toate.Niciodata nu mi-a placut mai mult de o vedeta cum imi place de el!:X
Imi place Jb deoarece:canta frumos, e frumos, dragut, a muncit pentru a ajunge vedeta etc...
Arata de parca are ceva dizabilitati fizice
Oricum, mi-e si putin mila de el. Oare nu-si bateau joc copii de el din cauza vocii lui? Adica vocea e buna dar e voce de femeie.
RASPUNS: NU NE PLACE
AL MEU E DESTUL DE SINCER )))
Este adorat doar de fetitele de 12-13-14 ani. nu mai zic nimic pentru ca doar ma deprima muzica lui baiatu` ala.
Imi place mult poza de la profilul tau. Sunt mare fan avril lavigne :X :*
Nu`mi place ...stilul lui e Varza, muzica lui tot asa ...parerea mea, nu am treaba cu celelalte pareri.
Ai si themarker sora mea are 25 de ani si ii place cum canta
pentru parerea ta personala nu mai da raspunsuri stupide pentru ca poate gresesti
@iuly006 ai dreptate si mersi pentru fundita
nu dar eu cred ca ei vor sa fie ca michael jackson la varsta lui
gusturile nu se discuta :-J
Horyka du-te dracu de taran imputit ca ma aduci in stare sa te fac asa ce dracu cauti pe site-ul asta ca as injuri in stanga si in dreapta?
Hai jett
Themarker multumesc pentru compliment si as vrea mai multe raspunsuri pentru a premia.pe curand! pup :*
Mersi pentru raspunsuri si mie imi plac mult melodiile lui si mai ales versurile.hai sa-i dam o sansa [fratilor are de-abia 16 ani ce ati vrea sa fie] si marya bun raspuns de aia l-am si premiat...
Pai mie imi place JB deoarece...stai ce vorbesc baiatu' asta e cel mai gay cantaret dupa richy martin...am si dedicatie pentru el:
http://www.youtube.com/watch?v=1AXHJ7bvYgI
Eu il il urasc cu mult mai mult totusi pe ala care l-o descoperit pe youtube pe JB(L?)
Nu pot spune ca il ador, dar pur si simplu imi place.
Nu ma pot declara fan, deoarece nu`mi plac decat vreo doua trei melodii deale lui.
Iar mie nu`mi pasa cum arata, atata timp cat imi place o melodie de-a lui.
Talent sa aiba
Acum, majoritate au spus ca nu-l plac, ca nu-l suporta. Oameni.
Eu ce pot sa spun?
Eu is intre, adica nu-s asa "moarta" dupa el, dar nici nu-l urasc. E un simplu om chiar daca e o "celebritate". Pot sa spun a arata bine si ca are voce buna. Noi nu-l putem judeca doar dupa cum arata sau altceva pentru ca nu-l cunoastem.
Sunt cativa cantareti care nu-i suport, dar Justin Cap de Mop nu pot sa-l suport. are atatea figuri in cap, se crede mai mare si decat Madonna.
Se pozeaza cu vedete ca sa-si faca publicitate, si apoi le vorbeste de rau pe la spate.
De exemplu zicea de Mariah carey ca e o baba urat... wtf!?
De Rihanaa zicea ca are fite si ca nu o suporta...etc etc...
Daca esti fana, cred ca ai vazut cand nu era faimos si canta prin oras hai-hui de unu singur, iar acum cand s-a ajuns vedeta nu-i mai ajunge nimeni la nas... N-O SA-L SUPORT NICIODATA, desi imi place o melodie de-a lui (One Time)
Dar nu te enerva sau supara pe raspunsul meu, pentru ca este doar parerea mea. Daca tie iti place, atunci este foarte bine, asculta-i muzica in continuare si nu te lua dupa ce spun eu
Mie de exemplu imi place Lady Gaga, si pe zice ce trece si altii nu o suporta, mie imi place mai mult :d
Pe curand!
Cine dracu il suporta pe gayul ala obosit cu voce de **** baby baby baby ooooo zici cal strange cineva pe Bile! Da voi fetele sunteti innebunite toate cand il auziti cu vocea aia pitzigaiata lesinati toate ati da orice sa F****i cu el Acum o sa spuneti ca am zis asta doar pentru cas gelos pe gayu asta dar nu-i asa cine ar vrea sa fie ca el R:NIMENI! JUSTIN SUX!
Si nu a muncit a supt pla prin stanga prin dreapta si a2a zi baby baby baby ouuu!
Imi plac foarte multe melodiile lui...si trebuie sa recunoastem ca e si dragut nu? si sincer are voce tipu'
S-ar parea ca mai multe raspunsuri sunt la intrebarea de ce nu ne place . Haha, unde sunt fanii JB, s-or fi ascuns sub mese?
Eu de exemplu nu-l plac! A inceput sa aiba fite de cand a dat de ''celebritate'', poate are talent dar asta nu inseamna ca de acum tot ii se cuvine
Mie imi place de el! il adorr(nu comentati)are o voce frumoasaa si suna cam de fata din cauza pubertatii. cei care-l jignesk sunt niste idioti si niste ciudosi! i love you justin! ; x
Toate lumea spune ca Justin Bieber este un Gay.Prietenele mele sunt moarte dupa el.
Are o voce destul de frumoasa. Dar sa fiu sincera nu prea imi place
Pisicuta_6909 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Daaianna întreabă: