Wow wow. criticat, serios? si eu ascult rap si hip hop si indiferent de ce mi s'ar zice mie una nu mi'ar pasa de cand e legea asta sa critici omu doar pentru ca e intr'un fel, sau asculta un fel de muzica :\ lol si pana la urma ce'i doare pe ei muzica pe care o asculti tu? sa inteleg ca muzica ''cul'' la ei sunt manelele! ))) ce caracter si pe astea. oricum tie nu trebuie sa-ti pese de porcariile pe care le scot niste tarani de la coada vacii cu folcloru lor si cate si mai cate daca tie iti place nu trebuie sa'i bagi in seama pe altii ...si da ce ai compus tu este foarte frumos bravo ai talent tine'o tot asa si nu mai pune la inima mult noroc
Multumesc si eu incerc sa le explic: nu au cum sa critice cv ce nu inteleg....pentru ei o melodie buna sau frumoasa trebuie sa contina"high, fly, sky, dace, cub"aaa "all night" mersi pentru raspuns chiar aveam nevoie de un raspuns ca asta
Mi-a placut partea cu pseudovalori dar cred ca versurile sunt un pic prea plangacioase.
Npc tot ce am tastat pana acum a fost din inima si, ma bucur ca te'am facut sa te simti mai bine
Uite http://sondajero.com/? ref=100854
acest site chiar plateste! raspunzi la 4 chestionare pe zi a cate 8 intrebari... pentru fiecare raspuns astepti 20 secunde sa se asigure ca ai raspuns sincer
Interesanta,dar mai ai un pic de lucru la ea.De exemplu masura este inegala in unele parti; de exemplu acolo,, nu vreau sa traiesc dupa principiul tau
sau al lui sau al lor trebuie sa mai adaugi ceva ca versul acela trece prea repede.Dar in mare e frumoasa. Felicitari!