| Ellie2020 a întrebat:

De unde pot face rost de reviste Bravo mai vechi cu Michael Jackson? Ma refer in special la cele doua editii Bravo dedicate lui Michael Jackson in 2009.
Colectionez orice reviste cu MJ, daca aveti materiale cu el va rog sa ma contactati.

Va multumesc si sper ca ma puteti ajuta.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am posterele din revistele Bravo(3 la numar fata-verso)!
Revistele din pacate nu le mai am sad deoarece s-au rupt din greseala sad.
Pe langa cele trei postere mici am si un megaposterde la revista ''Michael devotion'''-primul film biografic(contine si cv) mai am revista Bravo legende-Michael Jackson, cartea intitulata Michael Jackson-Viata unei legende(1958-2009) sad Michael Heatley si romanul intitulat Michael Jackson-Margo Jefferson(pe care l-am cumparat impreuna cu o revista sau ziar-nu mai stiu care)
+3 cd-uri(Off the wall, Michael Jackson-This is it si Story)
NU le vand!-Never!
Daca doresti sa le mai achizitionezi mai poti incerca la unele chioscuri(cel putin Michal Jackson -Viata unei legende)
Succes!
happy

| Ellie2020 explică (pentru anonim_4396):

Ma interesa in special revista Bravo Legende - cea cu gigaposter.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ellie2020):

Si pe aia o am! happy(cea cu un gigaposter fata -verso).
Mai poti incerca la chioscuri(desi nu cred ca o sa gasesti) sau sa-ti intrebi prietenii (daca nu vor sa ti-o dea/vanda )-fa-ti o copie xerox a revistei!
Si uite ti-am dat si o idee(in plus la centrele specializate poti sa o scoti direct color ca cea originala si cu coperti)!

| Ellie2020 explică (pentru anonim_4396):

Nu ma intereseaza copia xerox. Si aceste centre specializate unde se gasesc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ellie2020):

Depinde in ce oras locuiesti...