| RobbyPh a întrebat:

Dece Romania nu o suporta pe INNA in alte tari ea e faimoasa dar la noi crying nu basescu face tara de ras ci uni dintre noi sau romii mai ales deci de ce romania nu o suporta pe INNA are doar cativa fani? si voce are a cantat live in frata si are voce super buna

Răspuns Câştigător
| whoocares a răspuns:

Pentru ca asa e romanul. mereu are impresia ca el poate "mai bine" decat oricine. oricum succesul de care se bucura INNA in afara e bine meritat. altele s-au facut " faimoase" prin batranei plini de bani si tot felul de chestii d-astea. Eu personal, despre INNA nu am auzit/citit in vreo revista de scandal nimic care sa ii compromita imaginea, deci bravo ei! mie imi place cum canta, mai ales melodia Endless. si in plus arata foarte bine.

8 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Pentru ca multi cred ca e o pitipoanca laudaroasa.Asa era la inceput.Acum s-a schimbat si e ok.Dar nu multa lume a observat ca s-a schimbat.

Răspuns utilizator avertizat
| Paulla a răspuns:

În primul rând eşti agramat, cu greu se înţelege ce-ai scris tu acolo.
În al doilea rând, ce cântă(cu greu poţi spune că ce face ea se numeşte muzică) Inna e porcărie comercială. Vocea ei e extrem de enervantă, versurile sunt incredibil de stupide, ritmul şi instrumentatul(dacă se poate numi instrumental) sunt foarte proaste şi enervante. Pe lângă asta, faţa ei mă enervează. Persoanele cu un IQ decent nu ascultă aşa ceva.

Apache
| Apache a răspuns:

Fiindca cei din afara mai au o adele, mai au un nickelback.mai aculta din cand in cand un hip-hop un rock la radio...noi avem numai aceleasi pitipoance care scot melodii identice de cativa ani incoace!
Eu unul m-am saturat de ele...

| Holocaust a răspuns:

No me gusta INNA.
E comercială din cap, până-n picioare, iar asta ţine de stratul de haine pe care le poartă şi de cât de des face playback.
Uneori chiar mi-aş fi dorit să mă nasc prin anii '80-'90...
Muzică bună nu e apreciată în România,să-ţi fie clar.Tu rămâi la house, că te prinde, din moment ce-i iei apărarea...

| RobbyPh explică (pentru Holocaust):

Daca era comerciala poza nud la playboy dar ea nu a vrut a zis ''Eu nu sunt genul de persoana care sa fac asa ceva sincer nu mi-ar placea"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma gandeam si eu sa te lamuresc de ce nu e suportata Inna prin Romania.Dar am inteles de ce iti place tie Inna (felul in care scrii) si m-am lasat de dat explicatiihappy.

| RobbyPh explică:

Nu nu tin cu ea dar faza este ca uni care au comentat nu o suporta pe INNA adica eu sunt indiferent dar ei o urasc