Abingdon boys school-Howling
http://www.youtube.com/watch?v=Dm9xz89i7AA
Daca prin "imi puteti spune inca doua" te referi la inca doua cantece atunci:Jap, Stay Away.Sunt doua dintre catecele care imi plac mult.
Dap.oricum intrebarea e mai veche...Mie imi plac cel mai mult Strength si Innocent sorrow... oricum e bine sa vezi persoane care raspund la intrebari vechi. Dovada ca unii oameni nu raspund doar pentru acea funda.Desii majoritatea dintre romani asculta doar english music..ca mno de-asta e la televizor.Mie imi plac mel din japonia, abingdon boys school e form mea preferata, imi place si tommy heavenly6 si Diggy MO'(Soul'd Out)
Pe mine nu prea ma intereseaza foarte mult funda.In calculator am un folder doar cu Abingdon Boys School, le-asi asculta o zi intreaga.E si formatia mea preferata.La inceput ascultam doar muzica din asta pop, dance si asa, dar acum ascult orice nu conteaza.Bine orice infara de opera si populara restul' orice manele, rock, orice.In materie de muzica se poate spune ca nu sunt pretentioasa, dar ador muzica japoneza mai mult ca orice.
Eu ascult muzica usoara. excld deci populara, opera(ce e aia) si manelele... si eu am foldere d egenul asta. abingdon boys school, diggymo, tommy heavenly 6..in ultimu timp am inceput sa ascult tot mai multe melodii de la soul'd out
anonim_4396 întreabă: