| andreigroza19 a întrebat:

Din ce melodie fac parte urmatoarele versuri? si cine imi mai poate spune inca doua, FUNDA!

"A night sky full of cries
Hearts filled with lies
The contract...
Is it worth the price?
A soul pledged to the darkness
Now I've lost it
I know I can kill
The truth exists beyond the gates"

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| andreigroza19 explică (pentru Lvrkiosif):

Dahappy Abingdon Boys School-Howling

| KinokoஐKee a răspuns:

Abingdon boys school-Howling
http://www.youtube.com/watch?v=Dm9xz89i7AA
Daca prin "imi puteti spune inca doua" te referi la inca doua cantece atunci:Jap, Stay Away.Sunt doua dintre catecele care imi plac mult.

| andreigroza19 explică (pentru KinokoஐKee):

Dap.oricum intrebarea e mai vechehappy...Mie imi plac cel mai mult Strength si Innocent sorrow... oricumhappy e bine sa vezi persoane care raspund la intrebari vechihappy. Dovada ca unii oameni nu raspund doar pentru acea funda.Desii majoritatea dintre romani asculta doar english music..ca mno de-asta e la televizor.Mie imi plac mel din japonia, abingdon boys school e form mea preferata, imi place si tommy heavenly6 si Diggy MO'(Soul'd Out)big grin

| KinokoஐKee a răspuns (pentru andreigroza19):

Pe mine nu prea ma intereseaza foarte mult funda.In calculator am un folder doar cu Abingdon Boys School, le-asi asculta o zi intreaga.E si formatia mea preferata.La inceput ascultam doar muzica din asta pop, dance si asa, dar acum ascult orice nu conteaza.Bine orice infara de opera si populara restul' orice manele, rock, orice.In materie de muzica se poate spune ca nu sunt pretentioasa, dar ador muzica japoneza mai mult ca orice.

| andreigroza19 explică (pentru KinokoஐKee):

Eu ascult muzica usoara. excld deci populara, opera(ce e aia) si manelele... si eu am foldere d egenul asta. abingdon boys school, diggymo, tommy heavenly 6..in ultimu timp am inceput sa ascult tot mai multe melodii de la soul'd outbig grin