Imi pare foarte rau sa-ti spun, dar la cum te exprimi, si din moment ce pui astfel de intrebari, nu prea are rost sa incepi sa compui. Oricum, realizezi ca trebuie sa stii teorie muzicala foarte bine? Stii ce-i aia o armonie, un solo, o progresie, o relativa? Sau macar ce-i aia o masura? Realizezi macar ca-ti trebuie un instrumental? Daca vrei ceva original, ala nu se face pe PC, iti trebuie instrumentisti.
Cele mai bune melodii sunt cele bazate pe o poveste reala. De exemplu povestea vietii tale.
Dar inspiratia nu iti vine de fiecare data cand vrei tu.
Am reusit sa creez cateva strofe, imi mai trebuie un refren. Oricum m-am inspirat din ceva ce apartine de viata mea
Nu renunt atat de usor la ceva, am imaginatie.Dar nu vreau sa fac o melodie exact ca toate celelalte Vreau sa fie diferita, intr-un mod placut.
O, atunci am o idee! http://www.youtube.com/watch?v=LroA3Fad1Wg&feature=youtube_gdata_player
Urat din partea ta
Daca pui astfel de intrebari Pe deasupra scrise foarte corect n-ar trebui sa compui! E ceva ce vine de la sine da tu n-ai treaba cu asa ceva
Ca sa faci niste versuri reusite si originale, poti sa iti spui gandurile, trairile in versuri, depinde de ce mel vrei sa faci
Mihai_Anghel_1997 întreabă: