| Edeline14 a întrebat:

Din ce sa mai inspir casa creez o melodie?

12 răspunsuri:
| GabiCIG a răspuns:

Ca sa faci niste versuri reusite si originale, poti sa iti spui gandurile, trairile in versuri, depinde de ce mel vrei sa faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre' sa ai imaginatie printre altele. Daca nu ai, nu ai. Lasa-te.

| Edeline14 explică (pentru anonim_4396):

Nu renunt atat de usor la ceva, am imaginatie.Dar nu vreau sa fac o melodie exact ca toate celelalte happy Vreau sa fie diferita, intr-un mod placut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Edeline14):

O, atunci am o idee! http://www.youtube.com/watch?v=LroA3Fad1Wg&feature=youtube_gdata_player

| Rakanishuu a răspuns:

Cele mai bune melodii sunt cele bazate pe o poveste reala. De exemplu povestea vietii tale.
Dar inspiratia nu iti vine de fiecare data cand vrei tu.

| Edeline14 explică (pentru anonim_4396):

Urat din partea ta straight face

| Edeline14 explică (pentru Rakanishuu):

Am reusit sa creez cateva strofe, imi mai trebuie un refren. Oricum m-am inspirat din ceva ce apartine de viata meawinking

| CautNume a răspuns:

Vrei sa crezi o casa sau o melodie?

| OmuFoarfeca a răspuns:

Daca pui astfel de intrebari Pe deasupra scrise foarte corect n-ar trebui sa compui! E ceva ce vine de la sine da tu n-ai treaba cu asa ceva

| Thunderstruck a răspuns:

Imi pare foarte rau sa-ti spun, dar la cum te exprimi, si din moment ce pui astfel de intrebari, nu prea are rost sa incepi sa compui. Oricum, realizezi ca trebuie sa stii teorie muzicala foarte bine? Stii ce-i aia o armonie, un solo, o progresie, o relativa? Sau macar ce-i aia o masura? Realizezi macar ca-ti trebuie un instrumental? Daca vrei ceva original, ala nu se face pe PC, iti trebuie instrumentisti.

| Edeline14 explică (pentru CautNume):

Am probleme cu tastatura, bine ca voi toti nu faceti niciodata greseli.Stiu ca trebuia sa scriu ca-sa dar nu imi merge sa pun cratima.Si oricum am facut versurile, nu mai am nevoie de ajutorul vostru.

| CautNume a răspuns (pentru Edeline14):

Uite, nu sunt rea si nu vreau sa rad de tine, dar pentru viitor tine minte ca se scrie "ca sa"/.